Last news in Fakti

12 Януари, 2022 20:00 1 603 0

ПСЖ се оказва единствената опция за Пол Погба

  • пол погба-
  • манчестър юнайтед-
  • псж

Звездата на Манчестър Юнайтед със сигурност напуска, но малцина са готови да му плащат заплатата

ПСЖ се оказва единствената опция за Пол Погба - 1
Снимка: БГНЕС

Пол Погба се превърна в персона нон грата в Манчестър Юнайтед, особено след като Ралф Рангник пристигна на „Олд Трафорд“. Това гарантира напускането му, но лошото за него е, че малцина са клубовете, които биха могли да си позволят заплатата му.

ПСЖ изглежда като единствената опция за централния полузащитник, защото в Ювентус имат своите финансови проблеми, а Реал Мадрид намери негова по-млада и надеждна версия в лицето на Едуардо Камавинга.

Рангник сам призна в едно интервю, че би искал да използва Погба, но преди това самият играч трябва сам да пожелае да се доказва в червения екип.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА