Last news in Fakti

12 Януари, 2022 21:00 2 240 4

Манчестър Сити готви €100 млн. за 17-годишен бразилец

  • манчестър сити-
  • матеуш франса-
  • фламенго

Полузащитникът може да се превърне в най-скъпия тийнейджър в историята

Манчестър Сити готви €100 млн. за 17-годишен бразилец - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Сити е напът да счупи поредния трансферен рекорд, ако информацията на BolaVIP, цитирана от Sports Illustrated за 17-годишния Матеуш Франса, се потвърди. Причината е, че хлапето има откупна клауза с Фламенго в размер на €100 млн.

Централният полузащитник е считан за един от най-големите таланти в родината си, макар все още да не сме имали възможност да го видим в цветовете на националния отбор.

Франса сам признава, че черпи вдъхновение от Габриел Жесус, който в момента носи екипа на „гражданите“. През 2016 г. той пристигна от Палмейрас срещу €32 млн., а днес е считан за един от титулярите на Хосеп Гуардиола.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 3.14К

    9 2 Отговор
    Крайно време е да се постави някаква рамка на това безумие! На всичко отгоре при спорните ситуации, цялата ВАР е за богатите отбори, за останалите остава пясъка!
  • 2 Лудница

    2 2 Отговор
    Спиране на това лицемерие и безумие и олигофрения, перверзия и всичко там. Не може да се облажат 5 6 човека от това, а милиони да умират гладни и от лечими болести. Света иска тотален рестарт, само двуногата маймуна и пасмина не може да го разбере. Трябва да се спре с този цикр една шепа хора да се ползват от всички богатства н земята. Тя е за всичко и всички.
  • 3 Лудница

    1 1 Отговор
    Как не ви откъса Хитлер.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.