Last news in Fakti

13 Януари, 2022 11:05 5 044 6

ВК Хебър за ФАКТИ: Частна фирма е собственик на брандирания автобус от протеста

  • хебър-
  • александър иванов-
  • възраждане-
  • зелени сертификати

От клуба заявиха, че нямат нищо общо с ПП „Възраждане“ и нейните структури

ВК Хебър за ФАКТИ: Частна фирма е собственик на брандирания автобус от протеста - 1
Снимка: БГНЕС

Снощните протести срещу „зелените сертификати“ пред Народното събрание, организирани от ПП „Възраждане“, станаха обект на сериозни дебати, особено след като сред кортежа от автобуси се появи и този на Волейболен клуб Хебър Пазарджик. Потърсихме ръководството за коментар и от там ни обясниха, че автобусът е собственост на частна фирма за транспортни превози.

Волейболен клуб “Хебър” не притежава собствен автобус. Брандираният такъв е собственост на частна фирма, а от клуба го ползваме приоритетно при наши пътувания“, каза президентът на отбора Александър Иванов.

Той потвърди, че клубът му не е бил информиран, че превозното средство с логото на отбора ще бъде използван за превоз на протестиращи, а и въпросната фирма не е длъжна да дава отчет как се използва, когато волейболистите нямат нужда от услугите му.

Нека не правим от мухата слон“, допълни Иванов по темата.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Натопорен Батко

    20 2 Отговор
    Нека проверим кмета на Пазарджик !!!
  • 3 7.62

    13 4 Отговор
    Въпросната фирма няма право да ползва логото на вк хебър и на община пазарджик за превози , които не са предназначени за този вк хебър ! Да видим какво ще покаже проверката ? Да не се окаже , че в кат "липсва досието" на автобуса , както на джипа на идин бивш министър !
  • 4 Александър еврото

    13 3 Отговор
    Не се спря да точи евро фондове тов Александър покрай чичо му - Тодор кмета. Нямат срам и по телевизията даже се изявяват вместо да се скрият някъде гадовете.
  • 5 Последния Софиянец

    8 6 Отговор
    Рашков искам да захапе тази частна фирма и як терор и тормоз, както той си знае. Хебър да бъде заличен от всички първенства и спортове за назидание

    Коментиран от #6

  • 6 АААААААААа

    4 4 Отговор

    До коментар #5 от "Последния Софиянец":

    Какво ти е виновен ХЕБЪР? Виж КОЙ му е спонсора на Т. ПОПОВ ....и разбери КОЙ стои зад Копейкин?