Last news in Fakti

16 Януари, 2022 13:25 1 702 7

В Англия: Меси ще прави опит да се завърне в Барселона

  • лионел меси-
  • барселона-
  • псж-
  • лига 1-
  • ла лига

Причина за подобна развръзка може да се окаже семейството на футболиста, което не може да се приспособи към живота във френската столица

 В Англия: Меси ще прави опит да се завърне в Барселона - 1
Снимка: БГНЕС


Лионел Меси може съвсем скоро да направи опит да се завърне в Барселона, пишат няколко авторитетни издания в Англия. Това е възможно да се случи само няколко месеца след гръмкия му трансфер в Пари Сен Жермен. Причина за подобна развръзка може да се окаже семейството на футболиста, което не може да се приспособи към живота във френската столица.

Престоят на аржентинеца в ПСЖ не започна по най-добрия начин. Меси е записал едва 11 мача от началото на сезона и е отбелязал само един гол. В последните седмици той също бе заразен с коронавирус и все още не може да участва пълноценно в тренировъчния процес и двубоите на френския гранд.

Различни източници твърдят, че съпругата на футболиста Антонела също не е доволна от ситуацията в Париж и ще се опита да повлияе за решението на Лионел Меси. Освен трудностите с езика, които срещат от семейството на Меси, Антонела и децата на аржентинеца не са доволни от атмосферните условия във Франция.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 джуджето

    19 10 Отговор
    Меси показа колко струва. Цялата си кариера е бил с Барселона, там играта на целия отбор е била събразена с неговата. Когато трябва да изпъкнеш като качества и индивидиалност не става...Видно е! Прехваления Меси не може да се наложи никъде другаде!

    Коментиран от #3

  • 2 Трудностите с

    15 9 Отговор
    езика, които срещат?!?... Леле-мале... на тези монолингвисти климата им пречи... Голям професионалист бил меси, 5 месеца не може да се аклиматизира и да научи френски, който е много близък до испанския...

    Коментиран от #4

  • 3 7мата му

    13 5 Отговор

    До коментар #1 от "джуджето":

    "Златна топка" беше като за "Цялостно творчество", сякаш са предусещало, че с изявите му на най високо ниво е свършено. Този няма психика на Шампион, прекалено еинфантилен. (Достатъчно е само да се види как рева като дете на прощалната пресконференция. Стана ми неприятно, за самия него...)
  • 4 Komapak

    4 9 Отговор

    До коментар #2 от "Трудностите с":

    Испанския бил близък, казваш? Нищо подобно. В Испания за 1 месец почти се разбирах с местните, във Франция за 1 година нищо. Ама не просто нищо, а кръгла нула.

    Коментиран от #5, #7

  • 5 Хахаха

    9 3 Отговор

    До коментар #4 от "Komapak":

    Проблемът не е в езика, а в теб... За 5 месеца и китайци го научават на едно начално ниво. Проблемът ви е, че не можете (нямате навици) за учене... А те се изграждат в ранна детска възраст.
  • 6 бушприт

    0 3 Отговор
    Крайно време му е! И без това трябва да измесва на по-високо ниво,а и да не пелтечи на френски. Той си говори испански и трябва да меси в Испания.
  • 7 Komapak

    1 3 Отговор

    До коментар #4 от "Komapak":

    Не ми е идеята да уча френски или датски. Знам английски и той ми е достатъчен. Не съм за постоянно в нито една европейска държава. За съжаление и България спада към това число.