Last news in Fakti

18 Януари, 2022 19:30 1 373 0

ЦСКА прибра €100 хил. за свой централен защитник

  • пламен гълъбов-
  • цска-
  • макаби нетания

Той ще играе в израелския Макаби Нетаня

ЦСКА прибра €100 хил. за свой централен защитник - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА реализира втори изходящ трансфер през зимния прозорец, като този път продаде централния бранител Пламен Гълъбов, научихме от „Тема Спорт“, позовавайки се на sport.5.co.il.

Изданието твърди, че израелският Макаби Нетаня е платил €100 хил. за 26-годишния защитник.

Гълъбов пристигна на „Българска армия“ през 2016 г., когато бе откупен лиценза на Литекс, за да може клубът да се завърне преждевременно в елитния ешалон. Оттогава насам той прекара два периода под наем в Етър Велико Търново. Той така и не се наложи за постоянно сред титулярите, въпреки че през 2020 г. дори дебютира за националния отбор на България.

Все още не е ясно с каква продължителност ще бъде договора на Пламен Гълъбов с израелския тим, тъй като сделката не е официално потвърдена от двете страни.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА