Last news in Fakti

19 Януари, 2022 19:00 791 0

10-годишно хлапе стана най-младият тенисист на маса в историята на отборните надпревари

  • тенис на маса-
  • ким барбара солер-
  • сабадел

Момчето попадна сред титулярите по принуда, но не без нужните качества

10-годишно хлапе стана най-младият тенисист на маса в историята на отборните надпревари - 1
Снимка: Shutterstock

10-годишният Ким Барбара Солер пренаписа историята на тениса на маса, след като през изминалия уикенд бе включен в мъжкия отбор на клубния Сабадел, научихме от Radio Sabadell, цитирано от dsport.

Хлапето е в топ 3 в своята възрастова група и дори е под №13 в цяла Испания, така че чисто спортните му качества звучат безспорни.

Причината обаче, поради която Солер е попаднал в представителния тим, е, че един от титулярите е дал положителна проба за COVID-19, а правилата на турнира, в който Сабадел участва, не позволяват на един тенисист да играе мачове в два поредни дни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА