Last news in Fakti

20 Януари, 2022 20:30 3 026 11

Борис Галчев: И малките деца знаят как Лудогорец печели шампионските си титли

  • борис галчев-
  • цска-
  • банско-
  • лудогорец

Легендата на ЦСКА възропта открито срещу „разградските орли“

Борис Галчев: И малките деца знаят как Лудогорец печели шампионските си титли - 1
Снимка: БГНЕС

Борис Галчев се превърна в поредното голямо име от близкото минало на ЦСКА, което говори открито за манипулации в родния футболен шампионат, където през изминалите 10 години Лудогорец печели неизменно титлата.

Мисля, че вече ЦСКА тази година е едно ниво над Лудогорец. Говоря като футболисти, организация и дори игра. Доказаха го и последния мач. Обаче ще им отрежат крилата бързо-бързо. Така си мисля аз. Ако се играе честно, ЦСКА ще е шампион. Знаем как Лудогорец печелеше титлите си, това не е тайна дори и за малките деца“, каза Галчев в интервю за „Тема Спорт“.

Той не пожела да отдаде нито една титла на „орлите“ на добрата им игра, като посочи още, че в годините, в които тимът от Разград играеше най-силният си футбол, тогава в първенството не е имало конкуренция.

Понастоящем Борис Галчев е треньор на Банско в Трета Лига. Под негово ръководство отборът не допусна нито една загуба през есента, макар да се намира далеч от челните места в надпреварата след кошмарното начало на сезона.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    9 12 Отговор
    Тоя па, оти си не туриш нещо там къде слънце не те огрява, виж те се само, Арда не легна етрополе и видех те какво стана,гледайте си вашио двор

    Коментиран от #3

  • 2 Един Човек

    10 10 Отговор
    А на кака Цура знаеш ли как комунистите подариха 10 подред !! Е да , какво те засяга, те са на Цура …ти си от Литекс!!!
  • 3 БОТЕВ

    12 1 Отговор

    До коментар #1 от "Гост":

    Как Лудогорец печели титлите си? ИМА ТАКОВА ВИДЕО В ЮТУБ. ИЗГЛЕДАЙ ГО И ТОГАВА КОМЕНТИРАЙ

    Коментиран от #7, #11

  • 4 1913

    14 6 Отговор
    Не е никаква тайна, че "Лудогорец" е фаворизиран у нас от съдиите.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Съдийската комисия

    5 1 Отговор
    Почти редовено в Ш Л
  • 7 ЦЙК

    4 5 Отговор

    До коментар #3 от "БОТЕВ":

    В Разград имам половин сезон като играч. Но никой тогава, че и много след това не си е помислял, че този отбор един ден ще бъде хегемон на България. Но е факт. Приемам го като един от абсурдите, случили се в България през последните три десетилетия. Едно е сигурно - ЦСКА и Левски винаги ще бъдат грандовете на българския футбол. Каквото ще да става", каза Йончев.
  • 8 Хехе

    7 4 Отговор
    Ех, смотльо с оранжева душа...
  • 9 кУмУнист

    3 3 Отговор
    Че е прав за мазньочите е прав, но и микренското джудже е същия като тях, а за футбола, ви видяхме какво правите навън, който ви хвана ви обърна хастара, а за капак, ти кой беше, че не си спомням?
  • 10 Дааа

    4 2 Отговор
    Дали не са 2-3 нива над Лудогорец...Отделно, предполагам за Литекс говори. Клоун
  • 11 Манипулация

    4 3 Отговор

    До коментар #3 от "БОТЕВ":

    Айде стига с това видео компилация от 10 години. За всеки един отбор може да се направи такава манипулация, съдиите не са безгрешни. Истината е че Лудогорец дават милиони и имат стратегия за развитие а Литекс София вземат футболисти на килограм и продават когато могат, наблягат на алъш вериша.