Last news in Fakti

25 Януари, 2022 12:42 2 168 0

Тодор Неделев се премести от Дубай в Барселона

  • тодор неделев-
  • ботев пловдив-
  • футбол-
  • барселона-
  • дубай

Очаква се Неделев да се прибере днес в България и от утре да поднови тренировки с „жълто-черните“

Тодор Неделев се премести от Дубай в Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Ботев Пд Тодор Неделев не се завърна у нас със съотборниците си от лагера в Дубай. Той избра да прекара в Барселона трите свободни дни, които Азрудин Валентич даде след основната част от подоготовката.

Причината е, че той бе посрещнат в столицата на Каталуния от приятелката си Анита Терзийска. Очаква се Неделев да се прибере днес в България и от утре да поднови тренировки с „жълто-черните“.

Плеймейкърът на Ботев на няколко пъти получи специални похвали от треньора Азрудин Валентич за начина, по който тренира от началото на годината. Очакванията са през пролетта един от най-добрите български футболисти да покаже още по-силна форма и да помогне на тима да си спечели право да участва в евротурнирите през лятото.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА