Last news in Fakti

26 Януари, 2022 10:40 947 12

Левски стартира втория си подготвителен лагер в Белек без трима футболисти и при снеговалеж

  • левски-
  • белек-
  • зимна подготовка-
  • сняг

Наставникът Станимир Стоилов събра играчите си след четиридневна почивка, като към групата се присъедини Филип Кръстев, който снощи пристигна в лагера, както и Уелтон

Левски стартира втория си подготвителен лагер в Белек без трима футболисти и при снеговалеж - 1
Снимка: sportal.bg

Отборът на Левски стартира втория си подготвителен лагер в Белек без трима футболисти и при снеговалеж. Наставникът Станимир Стоилов събра играчите си след четиридневна почивка, като към групата се присъедини Филип Кръстев, който снощи пристигна в лагера, както и Уелтон. Нападателят вече е здрав и трябва да запише минути в контролата с Марибор на 29 януари.

Трима играчи напуснали лагера през почивните дни Андриан Краев, Драган Михайлович и Здравко Димитров, както и кондиционният треньор Михайло Шекероски, не успяха да се приберат на време, след като от три дни поради лошо време полетите от Истанбул към Анталия се анулират. Очаква се четиримата да бъдат в лагера днес следобед.

Интересното е, че първото занимание от втория лагер на 26-кратните шампиони стартира при сериозен снеговалеж и покрит със сняг терен. Малко по-късно снегът спря, но определено условията изненадаха всички български отбори в турския курорт, след като бягат именно от снега в България, който тази година ги застигна в Турция.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоян Александров

    3 5 Отговор
    Ха честито и за втория курорт. Айдееее като се върнете започва и третия курорт с продължителност до лятото. А после и четвъртия в Дубай или на Хавай....където кажете. Ние феновете ще Ви съберем до тогава парите. Немааааа се прИтеснявате...СМЕШНИЦИ. Май наистина е било по-добре да фалирате и да започнете от селските групи.

    Коментиран от #2

  • 2 Левски 1914

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Стоян Александров":

    Ти добре ли си? И аз започвам да се съмнявам в теб искаш да станем за подигравка , като МЕНТЕТО ли?

    Коментиран от #3, #4

  • 3 Стоян Александров

    1 1 Отговор

    До коментар #2 от "Левски 1914":

    С Нашия отбор вече всички се подиграват. Не го ли разбирате. Повече от смешни сме. Палячовци сме. ТОВА Е ЛЕВСКИ, А СЕ ДЪРЖАТ КАТО ПОЛУАМАТЬОРСКИ ОТБОР. 100 % Ви казвам на есен ще сме в същото смешно полужение. Без един, без един сносен футболист. За пореден път ще гледаме Европа и големите пари през крив макарон. И пак ще сме с мръсните и крадени пари на някой си, но незнам още кой е. Но скоро ще се разбере..

    Коментиран от #5

  • 4 Левскар

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "Левски 1914":

    Стоян е болен Чорбар ти не разбра ли? До костите на мозакът си не може да си прости, че предадоха отбора си и фалираха а можеха да го спасят при положение че Гришата е милиардер, Инджов милионер а Стоичков има десетки милиони!!! Именно Сектор Г излизаха с декларации че никога няма да припознаят Локо Сф (имаше и такава възможност) или Литекс а каква стана. Сега докато и Левски не мине по този път няма да се успокои :). Стоянчо няма бе ням да стане ЗАЩОТО НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ!!!
  • 5 Левскар

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Стоян Александров":

    С вашият отбор Литекс-София да всички се подиграват щото сте от гетото, всичките мургави. Едно момче нямате от ДЮШ а в нашият лагер има 14 :))).
  • 6 Стоян Александров

    2 1 Отговор
    И аз съм ЛЕВСКАР. Само, че не заблуден като Вас. Свалете си розовите очила и погледнете истината. Лъжат Ни, мноооогоооо. Юношите са само параван. Ще се пускат само чужденците, а нашиъе само дупки ще запълват и после ще го отнасят при загубите и неуспехите. В Левски всеки мач ще играят поне 7, 8 некадърника от чужбина и още двама или трима старци. Юношите ни ще са от един, двама или максимум трима и те ще са виновни за всичко. Запомнете добре какво Ви пиша. Иначе за какво са ги накупили толкова ? За красота ли ? И са най- слабите футболисти на света. В България никой качествен няма да дойде. Юношите ни са само параван, пълнеж...

    Коментиран от #8, #12

  • 7 Aлфа Bълкът

    2 2 Отговор
    Да си направят една контрола с нас, да ги отупаме 10:0 и да се прибираме двата отбора!

    Коментиран от #9

  • 8 Левски 1914

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Стоян Александров":

    Те не са ги купили , а някой са под наем , а други са свободни играчи. Сираков , Стоилов , Боримиров.и Ивков са си левскари силно се надявам да оправят нещата.
  • 9 Левски 1914

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "Aлфа Bълкът":

    Кои сте вие преименувания Литекс, който играе с лиценза на Етрополе?

    Коментиран от #10

  • 10 Aлфа Bълкът

    2 2 Отговор

    До коментар #9 от "Левски 1914":

    ЦСКА Е ПО-СТАР ОТБОР ОТ ДИНАМО, КАРАЙТЕ СЕ ЕДНИ ДРУГИ ЛЕФСКАРИТЕ. СЕГА СЕ ТУПАМ ПО ШКЕМБАКА И СИ ПИЯ ГРЕЕНО ВИНЦЕ И СИ ВИКАМ "ОХА КАК СЕ КАРАТ ТЕЛЕТАТА ДА МИ ПРАВЯТ КЕФА!"

    Коментиран от #11

  • 11 Левски 1914

    3 1 Отговор

    До коментар #10 от "Aлфа Bълкът":

    Ние не се караме , а коментираме всеки си казва мнението , а ти си припомни какво стана на 09 09 2016г. Защо се наложи Литекс и Етрополе да се обединят и защо специално за МЕНТЕТО с ТИРЕТО направиха нова лига?
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.