Last news in Fakti

26 Януари, 2022 08:35 1 012 18

Заплатите в Левски отново се бавят

  • левски-
  • наско сираков-
  • станимир стоилов-
  • заплати-
  • футбол

Играчите са на прага на трети месец без да получат заплати

Заплатите в Левски отново се бавят - 1
Снимка: БГНЕС

Заплатите в Левски отново се бавят. Футболистите получиха възнагражденията си за октомври в последните дни от Нова година, а след това получиха обещание, че ще има нови преводи по сметките им в началото на януари. Това така и не се случи.

Играчите са на прага на трети месец без да получат заплати. Подобно е положението и със служителите в клуба.

Очаква се разговори по тази тема да има в близките дни. В четвъртък към лагера на Левски в Белек ще се присъедини Наско Сираков. Смята се, че треньорът Станимир Стоилов ще повдигне темата пред него още в същия ден.

Единственото условие на Станимир Стоилов, за да се завърне на „Герена”, беше заплатите на футболистите и служителите да се изплащат редовно. Той беше получил уверение, че от януари забавяния няма да има, но на този етап играчите все още чакат месечните си възнаграждения.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоян Александров

    13 2 Отговор
    Няма страшнооооо важно е курорта да върви. Важно е на турците далаверата да се направи. Ходете там. На пролет пак ще ни тупат. А на есен ще е същото като предната. И такаааа Лудогорец вечния шампион, а Левски все на дъното без нито един добър трансфер. Съдба която Насо и Мъро правят. Безумници. Язък за толкова талантливи българчета. Птритнати и натирени. Няма един кадърен треньор да открие българска звезда. Просто няма. Няма комунизъм няма футбол. Това е истината. Жалко.

    Коментиран от #2, #13

  • 2 Левски 1914

    7 4 Отговор

    До коментар #1 от "Стоян Александров":

    Какво са ти виновни Стоилов и Сираков те са в отбора от няколко месеца. Питай оня Степан какво му е казал Бокича и защо не подкрепи Божков и сега се крие?

    Коментиран от #3, #6

  • 3 Стоян Александров

    6 2 Отговор

    До коментар #2 от "Левски 1914":

    Сега властта е тяхна. Кажи ти какво му е казал. Моля те кажи. Искам са да знам и аз...

    Коментиран от #5

  • 4 яяяяя

    9 4 Отговор
    Отдавна са за аматьорския футбол, там където се играе за чест и слава, а не за пари!
  • 5 Левски 1914

    3 3 Отговор

    До коментар #3 от "Стоян Александров":

    Властта е тяхна от няколко месеца , не знам какво му е казал но от няколко месеца Степан се скри, преди излезе и каза , че бил направил каквото трябва. Вижда се , че не е направил нищо явно така е трябвало нищо да не прави.
  • 6 Въпрос

    8 0 Отговор

    До коментар #2 от "Левски 1914":

    От колко "само няколко месеца" е сираков в клуба ???

    Коментиран от #8, #11, #14

  • 7 НикитУ Михайлов

    5 2 Отговор
    Аз мойта я получих.
    И премия от тати също.
    Сега чакам оферти в Турция ама заваля сняг и хората не могат да дойдат . Но за по малко от 50 000 евра на месец няма да се навия.
  • 8 Стоян Александров

    6 1 Отговор

    До коментар #6 от "Въпрос":

    От много, от колко, от много. Добре, че някой си пере мръсните пари и Насо е само параван за това. Иначе до сега Левски да е приключил. От Космоса се вижда, че харчат мноооогооо повече отколкото изобщо се изкарват. Това е ИЗМАМА. ЛЪЖЕТЕ НИ БЕ НАСО, ЛЪЖЕТЕ НИ. Това води до провал рано или късно. Истината е че в Леваки няма нито есин, нито един добър и продаваем футболист. Хората от един талант изкарват няколко милиона, например 10 мил. евро и си оправят полужението, а ние използваме крадени и мутренски пари. Това е. Шанса ни клони към 0. Доно някое момче пробие. Нацоинали също 0. Много са слаби.

    Коментиран от #10, #15

  • 9 Милите,

    6 3 Отговор
    Живи да ги уплачеш. Нямат пари за мутреси и чалготеки.
  • 10 Левски 1914

    5 0 Отговор

    До коментар #8 от "Стоян Александров":

    Според мен трябва да се проверят всички минали през ЛЕВСКИ Батков , Тонев , Русев и който е подписвал да плаща ако не в дранголника.

    Коментиран от #12

  • 11 Левски 1914

    3 0 Отговор

    До коментар #6 от "Въпрос":

    От както Бокича принуди Божков да се махне.
  • 12 Стоян Александров

    4 2 Отговор

    До коментар #10 от "Левски 1914":

    ТОЧНО ТАКА. ТОЧНО ТОВА ИСКАМ И АЗ. ПЪЛНА РЕВИЗИЯ ЗА ТЕЗИ 30 ГОДИНИ. И ДА СЕ ИЗЛЕЗЕ И ДА СЕ КАЖАТ НЕЩАТА ТОЧНО. КОЙ КОЛКО ЗАГРАБИ НА ГЪРБА НА ЛЕВСКИ. ИИИИИИ БАТКОВ СЪЩО. ВСИЧКО ДА ИЗЛЕЗЕ.100 % ПОДКРЕПЯМ. ЕВАЛА И НА ТЕБ.
  • 13 Левскар

    2 4 Отговор

    До коментар #1 от "Стоян Александров":

    Важно е припоците с комунистическата петолъчка на гърдите да четът парцала си Топспорт и да се радват. Малко мисъл ако имаше в главата ти щеше да видиш че има 14 момчета от ДЮШ на Левски в Белек. Гледай си Сирийците и Мароканците в свинарника си и не се обаждай.
  • 14 Да де

    2 4 Отговор

    До коментар #6 от "Въпрос":

    А как пое Сираков клуба спомняш ли си? Без спонсор с дългосрочни договори с петцифрени залати. На практика отбора беше пред фалит и това щеше да се случи ако не беше той.
  • 15 Левскар

    2 3 Отговор

    До коментар #8 от "Стоян Александров":

    Чорбаря пак се изс... ра на метеното. Какъв трансфер като лятото в клуба имаше 7 юноша и братя Цоневи дето си правха кросчета на Витоша. После взеха няколко човека с договори до лятото. Вие чорбари що не продадохте Мазику а? С договори за една година няма кск да продадеш някого, кой е този луд да даде пари зимата кат лятото ще му излезе без пари.
  • 16 Алфa Вълкът

    7 2 Отговор
    Футболисти освобождават без да получат и стотинка за тях, бразилци купуват. Мъри бил финансов гений и от цялата работа клуба бил на плюс, а днес нямат кинти за заплати!? Това не мога да повярвам, че се случва при управлението на Насо и Мъри!

    Коментиран от #17, #18

  • 17 Левски 1914

    1 4 Отговор

    До коментар #16 от "Алфa Вълкът":

    ЛЕВСКИ ще се оправи гледай си МЕНТЕТО.
  • 18 Левскар

    1 4 Отговор

    До коментар #16 от "Алфa Вълкът":

    А вие за Мазику колко взехте??? На футболисти които им изтичат договорите след 5 месеца колко пари да вземем??? Ние футболист не купуваме кажи да видим кого сме купили???? Всъщносто и Литекс София не купуват а си водят бежанци от Сирия после ще стават шампиони :)). Ще видите какви шампиони ще станете март месец.