Last news in Fakti

30 Януари, 2022 16:55 3 099 5

Барселона обяви привличането на Адама Траоре, той позира като културист

  • адама траоре-
  • барселона

Английският Тотнъм също имаше сериозен интерес към футболиста, като „вълците“ отхвърлиха оферта от около 15 милиона паунда от лондончани

Барселона обяви привличането на Адама Траоре, той позира като културист - 1

Отборът на Барселона официално се похвали с второто си ново попълнение тази зима. „Каталунците“ обявиха привличането на Адама Траоре от Уулвърхемптън, който ще играе на „Камп Ноу“ като преотстъпен до края на сезона. През лятото пък от Барса ще могат да го закупят срещу около 30 милиона паунда, като клаузата за закупуване не е задължителна.

Испанецът обаче вече се е разбрал с ръководството на „каталунците“ да подпише петгодишен договор през лятото, което означава, че най-вероятно той ще остане за постоянно, допълва Фабрицио Романо. Официалното представяне на Адама ще бъде на 2 февруари, сряда.

Английският Тотнъм също имаше сериозен интерес към Траоре, като „вълците“ отхвърлиха оферта от около 15 милиона паунда от лондончани. Очакваше се лондончани да пратят ново предложение от около 20 милиона, но самият футболист е избрал да се завърне на „Камп Ноу“, където игра до 2015 година, след което премина в Астън Вила.

До този момент „каталунците“ привлякоха Феран Торес от Манчестър Сити, а се твърди, че са близо до споразумение с Пиер-Емерик Обамеянг от Арсенал.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА

    5 0 Отговор
    Наще шоколади са по убави
  • 2 Севда

    3 0 Отговор
    Дайте нещо за бойко много скучни новини днез.Да не сте кивидясали
  • 3 Коко

    5 0 Отговор
    Същите смешници ще бъдат и с него и без него..
  • 4 Спецов

    3 0 Отговор
    Къф тос клечо!?
  • 5 Буха ха

    2 0 Отговор
    Шебек!