27 Януари, 2022 20:15 3 168 2

Адама Траоре се завърна в Барселона и, ако се докаже, трансферът му ще струва €30 млн.

  • адама траоре-
  • барселона-
  • уувърхамптън

Испанецът пристига от състава на Уувърхамптън

Адама Траоре се завърна в Барселона и, ако се докаже, трансферът му ще струва €30 млн. - 1
Снимка: БГНЕС

Адама Траоре най-накрая се завърна в родния си тим Барселона, след като през 2015 г. бе заклеймен като недостоен за първия тим. Крилото ще играе под наем до края на сезона на „Ноу Камп“, а след това ще има опцията да остане за постоянно срещу сумата от €30 млн. твърди спортният журналист Фабрицио Романо.

Колегата му Дейвид Орнстейн междувременно пише, че официалните документи ще бъдат подписани в петък (28 януари), което значи, че Адама ще може да се включи в състава за дербито с Атлетико Мадрид на 6 февруари.

„Каталунците“ са се споразумели с „вълците“, че ще плащат пълната заплата на крилото, а след края на сезона ще имат възможност едностранно да решат дали той ще остане за постоянно в родния си клуб.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Васил Комрев

    4 2 Отговор
    Трансферна грешка. Този футболист е силов, а в Барселона традициите са противоположни. Роналд Куман също се опита малко да измени типа футболисти, които играят в Барселона, и видяхме какво го сполетя. Aко Шави направи неговите грешки или дори го надгради, нищо добро не го чака.