Last news in Fakti

3 Февруари, 2022 19:00 960 0

Поляци ще платят €500 хил. за един от голмайсторите на Първа Лига

  • георги минчев-
  • локомотив пловдив-
  • шльонск вроцлав

Очаква се сделката да бъде финализирана в близките дни

Поляци ще платят €500 хил. за един от голмайсторите на Първа Лига - 1
Снимка: БГНЕС

Полският Шльонск Вроцлав е напът да привлече в редиците си централния нападател на Локомотив Пловдив Георги Минчев срещу €500 хил., според местното издание meczyki.pl, цитирано от Sportal.

Таранът на „смърфовете“ е един от водещите голмайстори в Първа Лига през есенния полусезон, вкарвайки цели 10 попадения.

Минчев ще има възможност за пръв път в кариерата си да излезе в чужбина, което може да се окаже стресиращо за 26-годишния играч.

Той все пак би трябвало да подходи със самочувствието на национален състезател и да сграбчи възможността, защото страната ни има нужда от голаджия с опит зад граница, тъй като основният проблем пред „трикольорите“ в последните няколко години се оказа отбелязването на попадения.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА