Last news in Fakti

6 Февруари, 2022 16:05 3 283 3

Вратар избра Спартак Варна пред елитни румънци

  • иван дичевски-
  • черно море-
  • спартак варна-
  • академика клинчени

Иван Дичевски е един от най-талантливите играчи на своя пост у нас, преминал през всички гарнитури на националния отбор

Вратар избра Спартак Варна пред елитни румънци - 1
Снимка:

Юношата на Черно море Иван Дичевски ще продължи кариерата си в Спартак Варна. 20-годишният страж разтрогна договора си с "моряците" в средата на декември 2021 година, тъй като бе трета опция в състава на Илиан Илиев и реши да продължи кариерата си в друг клуб, където да играе редовно.

Любопитното е, че в началото на годината Дичевски е бил пред подпис с елитен румънски тим. Става въпрос за Академика Клинчени, където премина друг бивш футболист на Черно море Александър Цветков. Румънците са харесали играча и са му предложили договор. Дичевски обаче е отказал офертата, тъй като не е харесал условията в клуба от северната ни съседка.

Така след завръщането си в България той е бил потърсен от Спартак Варна и след проведени разговори се е съгласил да носи екипа на "соколите" през втория дял от шампионата във Втора лига.

Дичевски е един от най-талантливите играчи на своя пост у нас, преминал през всички гарнитури на националния отбор.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Морето

    8 5 Отговор
    Само "Спартак" Варна.
  • 2 Варна

    1 3 Отговор
    Успех и само Спартак Варна
  • 3 За Дичевски:

    1 0 Отговор
    Предател. Никъде няма да те уважават, да беше отишъл в Румъния.