Last news in Fakti

20 Февруари, 2022 12:10 1 480 16

Левски: Столицата има очи и уши, а "синьото" ехо все още отеква...

  • фенове-
  • левски-
  • шествие-
  • футбол

Днес всяко синьо сърце има повод за гордост

Левски: Столицата има очи и уши, а "синьото" ехо все още отеква... - 1
Снимка: Facebook

От Левски благодариха на феновете за голямата подкрепа преди и по време на мача с Локомотив (Пловдив). От клуба написаха емоционално съобщение до привържениците като обявиха, че все още "синьото" ехо отеква по сините улици.

Ето съобщението:

Думите са излишни за това, което се случи вчера по улиците на София по време на шествието и след това на "Герена". Столицата има очи и уши, а "синьото" ехо все още отеква...

И понеже в дни като вчерашния няма как да не преобладават емоциите, ние няма да ги крием. Днес всяко синьо сърце има повод за гордост. Независимо дали с присъствие на шествието, посещение на мача с "Локомотив" (Пд) или закупуване на виртуален билет, всички можем да си кажем за пореден път "Левскар да си, братко, е чест..."

Защото нито една изписана дума няма смисъл, ако зад нея не стоят дела.

Делата на левскарите доказаха, че зад тях винаги стои една константа - любовта към "Левски". За нея няма граници и всичко е възможно, когато се състои "в нашите задружни сили...".


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🐵🐵🐵

    3 25 Отговор
    Всички на протеста с вмро да бутаме държавата
  • 2 ГЕРЕН

    15 3 Отговор
    ТО ХУБАВО БЛАГОДАРЯТ, НО ДА И КАЖАТ КОЙ, КОЙ, КОЙ НИ ДОКАРА ДО ТУК?!???. ЕДИНСТВЕНОТО ХУБАВО ТАМ Е МЪРИ И ФУТБОЛИСТИ БЪЛГАРИ ОТДАДЕНИ НА ОТБОРА. ХАЙДЕ МЪРИ КАТО КАЖЕШ А КАЖИ И Я. ДА СЕ ВИДИ КОИ РАЗБИХА ОТБОРА. А ФЕНОВЕТЕ СА НУМЕРО УАН.

    Коментиран от #3, #5

  • 3 Левскар

    9 8 Отговор

    До коментар #2 от "ГЕРЕН":

    Какво да ти каже, всеки Левскар знае кои са. И това не е само в Левски и ЦСКА беше същото преди да фалира. Мутрите не мислят за отбора а само как да го източат. Типичен пример е Левски който дължи 7 милиона на Божков а Литекс София дължи 40 милиона на Ганчев. Ако тръгне Ганчев да си отива, щото не му подаряват земята в Борисовата познай какво става с този дълг. Да са живи и здрави мутрите, но да стоят далеч от Левски. Те дават измамно спокоиствие, но реално те източват тихомулком.
  • 4 хаха

    17 8 Отговор
    сините венци в акция... поклонниците на Пеевски групово на джамия
  • 5 Новичок

    17 8 Отговор

    До коментар #2 от "ГЕРЕН":

    Кой,кой кой изцапа улиците през които мина шествието??? Номер едно сте по боклука оставен след вас, пфу...

    Коментиран от #6, #7

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 ГЕРЕН

    2 11 Отговор

    До коментар #5 от "Новичок":

    ЩЕ ЧИСТИ ОБЩИНАТА ФАНДЪКОВА. ПОНЕ 85%ОТ ТЕЗИ ОТ НУМЕРО УАН СИ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ ПЪК И РОДИТЕЛИТЕ ИМ. А ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ТЕЗИ КОИТО ГИ НЕМАШЕ.
  • 8 München

    10 0 Отговор
    Пишете похвални слова, че пари трябват за заплати на по-тъмните. Ноооо, до кога ще е така?
  • 9 38 МИЛИОНА ДЪЛГ И ИМАМЕ ЛИЦЕНЗ

    15 3 Отговор
    ЗА ПОДУЯНЕ ЗАКОНИ НЯМА ТЕ СА СЪС ВСЯКА ВЛАСТ !!!!

    Коментиран от #11, #12

  • 10 КУРТИ КУРТЕВ КУРТЕВ- фърлям на боб

    15 1 Отговор
    Да напомня на автурчиту,че Левски е един и не е " син"( като цвят), а на цяла България...!!! Стига сте се крили зад Великите имена на нашите съотечественици,които са дали живота и идеите си за България...!!! На кого са имената на Левски,Ботев,Раковски,Вазов,Бенковски....и
    мн.др,ако не на всички българи...??? С какво право Вие и останалите като Вас,можете да докажете,че обичате Апостола повече от мен...??? Само Вие ли живеете в тази държава,само Вие ли милеете за нея и нейните изгубени в историята ни синове и дъщери...??? Затова за мен Левски е само" един", на България и Нашия народ......!!! Другото си е Ваша интерпретация....
  • 11 Мунчо

    3 9 Отговор

    До коментар #9 от "38 МИЛИОНА ДЪЛГ И ИМАМЕ ЛИЦЕНЗ":

    Абе охлюв, какво като имат дългове?! След като се погасяват регулярно какво те "брига" теб и всички "умници".... Я кажи как и колко ощетиха държавата припознавачите от Борисовата градина след като туриха тирето?! Смеееех 😅
  • 12 Литекс София

    1 10 Отговор

    До коментар #9 от "38 МИЛИОНА ДЪЛГ И ИМАМЕ ЛИЦЕНЗ":

    Първо дълговете не са толкова и второ, Литекс София дължат 45 милиона. Какво правим сега?
  • 13 Вземете та

    6 0 Отговор
    почнете с пуснете есемесче " Подкрепи Левски с есемес," ( 1лв) и на всеки мач по телевизията текстче " Левски е вечен! - пусни есемес на тел:.......... , !!!! Ще се учудите колко средства ще съберете!!!!
  • 14 Олят О тялО

    8 1 Отговор
    Това някаква шега ли е ? Не помните ли , че доскоре се тупахте по гърдите с името на Бойко , Делян , Божков ! Дори взехте с благодарност помощ от Шиши ! ДПС да спонсорира Левски ???? Ганра с името на АПОСТОЛА ! Лицемери !
  • 15 Помпане на синия, спукан балон...

    11 3 Отговор
    И какво толкова е станало!?! На снимката се виждат, има няма, 3000 "сини" сърца!?! А бе смех, смех и половина!!!
  • 16 Лафчис

    5 1 Отговор
    Пишете цялото име на ментето! Левски 1923 от Елин Пелин ли е , Левски Кочериново ли е , Левски Карлово ли е , Левски от Долна баня ли е или моя 1914 ?