Last news in Fakti

28 Февруари, 2022 09:00 1 604 1

Възходът на Барселона продължава (ВИДЕО)

  • барселона-
  • ла лига-
  • атлетик билбао-
  • футбол

Нов силен мач за Барса изигра Пиер-Емерик Обамеянг, а попадение отбеляза и омразният на феновете Усман Дембеле

Възходът на Барселона продължава (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Възходът на Барселона в испанската Примера дивисион продължава. Селекцията на Шави постигна нов изразителен успех, след като тази вечер разби Атлетик (Билбао) с 4:0. По този начин "блаугранас" отмъстиха на баските за елиминацията, която им нанесоха за Купата на Краля през тази кампания.

Нов силен мач за Барса изигра Пиер-Емерик Обамеянг, а попадение отбеляза и омразният на феновете Усман Дембеле.

По този начин "лос кулес" запазиха четвъртото си място във временното класиране и са на само точка от третия Бетис.

Резултатът на "Камп Ноу" беше открит в 37-ата минута. Дани Алвеш центрира от корнер, а удар на Пике срещна гредата. Шанс за атрактивна добавка се появи пред Обамеянг и габонецът не пропусна възможността да отбележи.

Появилият се като резерва Усман Дембеле накара своите критици да замълчат в 73-ата минута. Френският национал загатна за големия си потенциал, след като навлезе в наказателното поле отбеляза с мощен шут в близкия ъгъл на Унай Симон.

Минута преди края се оформи и класиката. Педри показа класа на малък периметър, а атаката беше изострена по фланга от Дембеле. Последва центриране от фланга на крилото, което с глава беше превърнато в гол от друг появил се от скамейката Люк де Йонг.

Почти идентичен беше и голът на Мемфис Депай, който сътвори крайното 4:0 след ново перфектно центриране на Дембеле.

В следващия кръг каталунците гостуват на намиращия се в средата на таблицата тим на Елче.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 възход???

    0 4 Отговор
    на какви лекарства сте бре две победи възход било възход може да е за царско село ама за барса след такава излагация с лига европа да кажеш че имат възход си е направо срамно…