Last news in Fakti

28 Февруари, 2022 10:46 1 437 6

"Черна котка" за Левски ще свири вечното дерби с ЦСКА?

  • левски-
  • цска-
  • футбол-
  • вечно дерби

Назначението се чака с интерес, тъй като ще е първото важно решение на новия шеф на родните арбитри Виктор Касай

"Черна котка" за Левски ще свири вечното дерби с ЦСКА? - 1
Снимка: БГНЕС

Рефер номер 1 у нас Георги Кабаков е гласен да ръководи дербито Левски – ЦСКА. Това най-вероятно ще официализират от съдийската комисия към БФС в близките дни, пише "Тема Спорт".

Назначението се чака с интерес, тъй като ще е първото важно решение на новия шеф на родните арбитри Виктор Касай.

Двубоят в неделя от 14:00 часа би бил седмото вечно дерби, ръководено от Кабаков. 36-годишният пловдивчанин дебютира в синьо-червения сблъсък на 8 март 2014 година, когато поставя рекорд по показани червени картони – 7. Последните 4 дербита, които той свири, завършиха наравно, а преди това "армейците" спечелиха на два пъти.

През миналата седмица Кабаков ръководи двубоя Партизан – Спарта Прага в Лигата на конференциите, а след това не получи наряд за 21-ия кръг на първенството и 1/4-финалите за Купата на България с цел да бъде запазен за Левски – ЦСКА.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе

    2 9 Отговор
    Вечно дерби с Тире София никога не е имало. Просто бг мач на два посредствени отбора

    Коментиран от #5

  • 2 Стойчо Младенов

    7 1 Отговор
    За Кабаков-Тъпаков ли става дума? Феновете пак ще ми съберат пари а аз ще го обиждам колкото си искам.
  • 3 кУмУнист

    5 1 Отговор
    Казаков не е най добрия, а най послушнуя и купен съдия. Този пич няма мач е Европа който да е свирил и да не е направил скандал. Но каквото такова. И нека мрънкането и оплакването на тройчо започне сега. Тройчо и Л.Пенев са най мрънкащите треньори в световният футбол, за тези няма загубен мач в който да понесат вината, мач в който те да са виновни, при всяка тяхна загуба е виновен някой друг. Даже тройчо обвини "сините братя" във фалита на цска.
  • 4 кУмУнист

    0 1 Отговор
    Кабаков
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.