Last news in Fakti

1 Март, 2022 09:36 2 654 7

Ето как Мъри надцака Хубчев за футболист

  • станимир стоилов-
  • левски-
  • берое-
  • петър хубчев-
  • илиян стефанов

Сагата с привличането на офанзивния халф се проточи около два месеца

Треньорът на Левски Станимир Стоилов успя да доведе на „Герена” и последната си трансферна цел за тази зима. От вчера футболист на „сините” е халфът Илиян Стефанов. Той идва от Берое, след като разтрогна договора си със заралии по вина на клуба.

Сагата с привличането на офанзивния халф се проточи около два месеца. Самият футболист имаше силно желание да се завърне в родния си клуб, а в същото време Стоилов държеше много да го има в отбора си.

Стефанов на няколко пъти води разговори с ръководителите на Берое и ясно изразяваше ясно позицията си, че желае да си тръгне. Заралии обаче държаха да получат пари за своя футболист, а новият треньор Петър Хубчев беше обявил, че ще е основна част от състава му и ако даден клуб го иска, то трябва да плати солидна сума за родните стандарти.

В крайна сметка халфът не стартира като титуляр в нито един от двата официални мача на Берое през пролетта. Освен това Хубчев привлече и Давиде Мариани, с което игровите минути на Стефанов значително щяха да намалеят. Юношата на Левски се възползва от факта, че старозагорци не платиха заплатата му до 25 февруари и подаде молба в БФС за разтрогване на договора си със „зелените” по вина на клуба.

В понеделник Илиян Стефанов подписа своя договор с Левски, а днес ще направи първа тренировка под ръководството на Станимир Стоилов.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кир Ливанчо

    7 2 Отговор
    Само Левски!
  • 2 Теко

    3 4 Отговор
    Веднъж говедо завинаги говедо

    Коментиран от #3, #4

  • 3 Естествено.

    6 0 Отговор

    До коментар #2 от "Теко":

    Естествено че сме си говеда. Припознаването на отбори е обичай за други клубове.
  • 4 Левски 1914

    8 0 Отговор

    До коментар #2 от "Теко":

    По целия свят мъжете си сменят колите, жените, бирата и други неща но отбора НЕ. Червените фенове са единствени в света дето си смениха отбора и започнаха да викат за тези дето ги млатиха като тъпан на сватба. Веднъж ПРИПОЗНАВАЧ цял живот ПРИПОЗНАВАЧ.

    Коментиран от #5

  • 5 Някой

    5 1 Отговор

    До коментар #4 от "Левски 1914":

    А, те от Цецка не се притесняват...ТО ДО 3 ПЪТИ, НЕ СЕ БРОЯЛО. ;)

    Коментиран от #6

  • 6 Агент от ДС

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Някой":

    Явно си запознат ,за какво точно е поговорката ! ;)
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.