1 Март, 2022 15:30 1 599 2

Арестуваха бивш шампион на UFC след престрелка в Калифорния

  • кейн веласкес-
  • престрелка-
  • ufc

При сражението е имало един ранен

Арестуваха бивш шампион на UFC след престрелка в Калифорния - 1
Снимка: Shutterstock

Бившият шампион в тежка категория на UFC Кейн Веласкес е бил арестуван в понеделник по обвинението, че е участвал в огнестрелна престрелка в Морган Хил, Калифорния, научихме от NBC.

Инцидентът става през уикенда, когато е подаден сигнал за стрелба в града. На място униформените установяват един ранен, който е откаран в болница.

Записи от видеокамерите в района са заснели лицето на Веласкес, поради което и неговата самоличност е установена най-бързо сред участниците.

За сега няма информация дали боецът е произвел изстрела, ранил въпросния човек.

Припомняме, че през 2019 г. Кейн Веласкес загуби с нокаут от изгряващата тогава звезда Франсис Нгану. В момента той е редовен участник в кеча.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 🇧🇬БАЙ Х@Й‼

    0 0 Отговор
    обвинението, че е участвал в огнестрелна престрелка 🤔🤔🤔🤔🤔

    Коментиран от #2

  • 2 /////

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "🇧🇬БАЙ Х@Й‼":

    Ами сигурно, ако престрелката е била с лъкове е нямало да го арестуват.