5 Март, 2022 15:45 1 443 0

Масвидал обяви голяма новина преди битката с Ковингтън

  • хорхе масвидал-
  • ufc-
  • дейна уайт-
  • колби ковингтън

За последно той загуби с тежък нокаут от Камару Усман в бой за титлата през април миналата година

Масвидал обяви голяма новина преди битката с Ковингтън - 1

Хорхе Масвидал обяви, че е подписал нов договор с UFC, който ще го вкара в Топ 3 на най-платените бойци на организацията. "Gamebred" благодари на Дейна Уайт и неговите хора, защото с този договор неговите деца никога повече няма да гладуват.

"Най-лошото копеле" в UFC влиза в клетката след броени часове, за да мери сили с Колби Ковингтън. Двамата са главна битка на UFC 272, което ще се проведе във Флорида. Масвидал се похвали, че ще прибере % от продадените платени гледания.

Масвидал е в UFC вече 9 години и е с рекорд 35-15 в ММА. Той приключва 18 от срещите си, като 16 от победите са с нокаут. Хорхе е губил с приключване само 4 пъти в кариерата си.

За последно той загуби с тежък нокаут от Камару Усман в бой за титлата през април миналата година. Последната победа на Масвидал е над Нейт Диас през 2019 година с технически нокаут.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА