Last news in Fakti

5 Март, 2022 17:20 861 1

Пирин се пребори за точка на "Тича"

  • черно море-
  • пирин (благоевград)-
  • 1:1-
  • efbet лига

Мачът бе белязан от дълга проверка на ВАР

Пирин се пребори за точка на "Тича" - 1
Снимка: ПФК Черно море

Черно море и Пирин (Благоевград) не успяха да се победят, завършвайки при резултат 1:1 в мач от 22-ия кръг в efbet Лига. Иван Тасев откри в 50-а минута. Евгений Сердюк изравни в 70-а минута след дълго преглеждане на попаденията му от ВАР. До края на мача "моряците" опитаха всичко, но така и не успяха да преодолеят защитата на гостите за втори път.

Двубоят започна с натиск за домакините. В 5-а минута дойде и първия точен удар, след като Цветомир Панов навлезе отляво и стреля в близкия ъгъл на Янко Георгиев, но без проблем за стража.

В тези минути натискът на "моряците" беше сериозен и в 24-а минута Евгений Сердюк навлезе отляво и стреля, но Георгиев скъси дистанцията и изби в ъглов удар.

В 27-а минута, след центриране в наказателното поле на Черно море, Стилиян Николов вкара, но беше отсъдено, че се е намирал в положение на засада. ВАР в последствие потвърди решението на съдиите.

В началото на второто полувреме "орлетата" нанесоха своя удар. След добра атака през центъра Станислав Костов промуши извеждащ пас към Иван Тасев, който вкара за 1:0.

В 54-а варненци можеше да отговорят. След центриране на Виктор Попов, Матиас Курьор успя да се измъкне от защитата и да стреля, но Янко Георгиев спаси добре.

Въпреки трудностите на домакините те все пак намериха пътя към гола в 70-а минута. Украинският нападател Сердюк беше намерен напълно непокрит на задната греда от Мазир Сула и не направи грешка. След това обаче се стигна до 5-минутно преглеждане от ВАР, което в крайна сметка потвърди наличието на попадение.

Въпреки оставащите 20 минути от 90-те, както и 10-те добавени минути заради огромното забавяне около проверката ВАР, Черно море така и не стигна до попадения и благоевградчани си тръгнаха с точка от "Тича".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иванчо l-ви

    0 0 Отговор
    Еф бет лига. Всичко е Тото (ясно).