8 Март, 2022 16:30 2 816 2

MMA общността застана зад арестуван стрелец, опитал се да убие предполагаем педофил

  • кейн веласкес-
  • mma-
  • педофил

Съдът отказа да го пусне под гаранция

MMA общността застана зад арестуван стрелец, опитал се да убие предполагаем педофил - 1
Снимка: Shutterstock

Кейн Веласкес се превърна в една от големите сензации в бойните спортове през изминалата седмица, защото бе арестуван при престрелка в Калифорния, но скоро след това стана ясно, че той и приятелите му са се опитали да убият предполагаем педофил, опитал да се докопа до дъщерята на негов близък.

Огромна част от MMA общността призова за освобождаването на Веласкес, но съдът реши да отхвърли молбата му за пускане под гаранция.

В същото време е задържан и освободен въпросният мъж, когото спортистът се е опитал да застреля, тъй като не са установени достатъчно доказателства за извращението, за което е преследван.

Изслушването на Кейн Веласкес по случая е насрочено за 12 април, като междувременно следователите ще работят, както по обвинението срещу нарочения за педофилия мъж, така и за незаконната употреба на оръжие от страна на атлета, научихме от ESPN.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мдда

    4 2 Отговор
    М МА общността... те не са ли хора?? или всички мислят еднакво като ганьовците?

    Коментиран от #2

  • 2 чър пър

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "мдда":

    В америка трябва да го хванат на място при извършване на деянието иначе съдът не го признава и извършителя се измъква.