Last news in Fakti

8 Март, 2022 19:30 5 566 1

Олимпийска медалистка провокира с публикациите си в социалните мрежи (СНИМКИ)

  • скоростно пързаляне-
  • пекин 2022-
  • олимпийски игри-
  • франческа лолобригида

Италианката определено знае какво се харесва на масите

Олимпийска медалистка провокира с публикациите си в социалните мрежи (СНИМКИ) - 1
Снимка: БГНЕС

Олимпийската медалистка от скоростните кънки на Игрите в Пекин Франческа Лолобригида със сигурност още изпитва насладата от среброто и бронза, с които се прибра миналия месец, но поводът да ви съберем тук е малко по-различен. Става дума за публикациите ѝ в социалните мрежи, които са доста по-провокиращи, отколкото бихте предположили.

31-годишната италианка често обича да показва своите медали, но далеч по-редовно ни дава хубав поглед върху добре оформеното си тяло.

Изглежда, че 65-те хил. последователи на профила ѝ в Instagram са ѝ малко, но с това темпо бързо ще мине прага от 100 хил. Ще ни се да вярваме, че и ние ще имаме известен пръст в това.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 айде бе

    3 1 Отговор
    Какво е провакативното,... млада , хубава спортистка,... какво да има - подкожна мазнина или оттоци по краката,
    или като нашите лейки да се хили , защото друго нашенките моми не магат