Last news in Fakti

10 Март, 2022 11:55 3 606 27

Ексклузивно: Активите на Абрамович са замразени! Продажбата на всякакви продукти, свързани с Челси, е забранена!

  • роман абрамович-
  • челси-
  • футбол-
  • висша лига-
  • санкции-
  • акции-
  • активи-
  • русия-
  • украйна

В това число влизат и билети за двубоите, като такива ще получават единствено привържениците със сезонни карти

Ексклузивно: Активите на Абрамович са замразени! Продажбата на всякакви продукти, свързани с Челси, е забранена! - 1
Снимка: БГНЕС

Роман Абрамович официално е санкциониран от правителството на Обединеното кралство като част от опитите за репресия срещу богатите руснаци с активи в страната.
Собственикът на Челси е един от още седемте руски олигарси, срещу които властта налага санкции.

Активите на Абрамович са замразени, което означава, че му е наложена забрана за транзакции с физически лица и фирми на територията на Обединеното кралство. Забраната за пътуване остава в сила.

За щастие на "сините" фенове, Челси все още може да продължи футболните дейности със специално разрешение, но на практика продажбата на клуба e замразена.

Според репортер на Таймс клубът ще продължи да изплаща заплати на футболистите, но няма право да осъществява нови трансфери или да преподписва договори. Продажбата на продукти, свързани с Челси, е забранена. В това число влизат и билети за двубоите, като такива ще получават единствено привържениците със сезонни карти.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 22 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 САЩ...... НАЙ МОГЪЩИТЕ

    17 35 Отговор
    КОНФИСКУВАЙ

    Коментиран от #8

  • 4 ХАХаха

    30 2 Отговор
    Представям си играчите на Челски в неплатен отпуск, гледат от тибунитe и люпят семки ... няма пари за заплати. :-
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 СССРБарета

    38 11 Отговор
    Няма проблем в Русия го чакат готови работещи заводи на Volkswagen като компенсация от Руското правителство!

    Коментиран от #10, #20

  • 7 И като се събуди

    17 1 Отговор

    До коментар #5 от "РЗС":

    Един мармот завиваше шоколад в станьол.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 гост

    20 0 Отговор

    До коментар #6 от "СССРБарета":

    И 500 те бензиностанции на Шел.
  • 11 Това никъде го няма

    28 3 Отговор
    Довечера подскачаха подлизурковците около него, днес му блокират парите. Нека да си знаят завбъдеще руснаците кой може да ги прецака. Да се надяваме до 1 месец тази лудост с тази война да свърши, но да слагаш ръка на чуждата собственост си е комунизъм и нацизъм. Това няма нищо общо с войната. Нито Путин ще се откаже от нея, затова, че Абрамович не може да продаде Челси и яхтата си сега.

    Коментиран от #25

  • 12 Така ли?

    29 0 Отговор

    До коментар #2 от "CFC":

    А парите и златото в шкафчето на кой са? Защо няма запор там? Защо Европа го толерира това?

    Коментиран от #14

  • 13 Гост

    8 27 Отговор

    До коментар #1 от "Това":

    Не, не е. Блокират разпореждането с имуществото, не му го национализират, както любимото ти комплексирано жуже се кани да прави. То съвеЦкият съюз друг начин да се сдобие с нещо смислено и работещо като хората няма, де.
    А англетата много отдавна трябваше да подрежат крилата на тези съвеЦки отпадъци с кървави пари, ама пуста алчност...

    Коментиран от #17, #18

  • 14 БСП МИЛИАРДЕРИТЕ...КАПИТАЛИСТИ

    5 1 Отговор

    До коментар #12 от "Така ли?":

    АААА, НЕ ТАКА....ТУК НИ НАСТЪПВАШ ПО МАЗОЛА
  • 15 Краят ще дойде и за Европа пич

    19 2 Отговор

    До коментар #5 от "РЗС":

    Само вчера литър гориво се увеличи в Германия с 60 цента, 30%... за 1 ден!

    Смятайте каква инфлация/обедняване ни чака!!
    Неатдекватните ни политици живеят в Харвард ски розов балон, а Илчовски още миналата година им снесе цялата информация за храните, защо са толкова скъпи... Реакция нула! Така, че не гледай Русия да е зле, а гледай България и Европа да е добре! А ние ще сме добре, ако Русия се смили над нас елементарните частици в Европа и не ни врътне кранчето, въпреки усилени те опити на САЩ, НАТО и Брюксел, енергията да стане непоносимо скъпа за Европа...

    Коментиран от #23, #24

  • 16 Буха ха

    29 0 Отговор
    Очаквам цените на скъпите имоти в Лондон да се сринат. Богаташи, олигарси, мафиоти, висш политици и пр. от всчкакви съмнителни държави купуваха имоти в Лондон не заради хубавия слънчев климат, а защото неприкосновеността на частната собственост беше пословична. Сега всеки ще се запита какво се случва с имуществото му ако неговата държава утре е санкционирана. Бай-бай Лондон, хелоу Дубай.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Адолф

    6 2 Отговор
    ГОРКОГО ЕВРЕЙЧЕ-СЪРЦЕТО МИ СЕ КЪСА!
  • 20 Анализатор

    9 18 Отговор

    До коментар #6 от "СССРБарета":

    Проблемът е, че руснаците колкото и да се напъват, все ще излизат Москвичи или Запорожци...
    Толкова си могат!
    А в Германия дори да изградиш завод на Москвич, пак ще излезе Мерцедес!!!
    Защото те могат!

    Коментиран от #26

  • 21 ivanov

    11 0 Отговор
    Ах ах , тез ингилизи навремето са финансирали Пиратите какво да кажем сега.
  • 22 Тома

    7 0 Отговор
    Тези тъпаци ще ди фалират супер отбор
  • 23 РЗС

    3 9 Отговор

    До коментар #15 от "Краят ще дойде и за Европа пич":

    Момче, преди Русия да снабдява с ресурси, Европа е съществувала и преди това и ще продължи да съществува. Русия направи грешката на хилядолетието, ускорява търсенето на алтернативни източници на енергия на Европа с невероятни темпове. След няколко години Европа ще е напълно независима енергийна сила, ще има куп нови ядрени централи. В момента британците са започнали процедура по одобряване на мини ядрените реактори от ново поколение на ролс ройс. ПАК поврарям Европа ще се оправи, това е най-стария континент и винаги ще пребъде. Запомнете го завинаги, най-силните икономики са в Европа. Хитлер някога доказа прецедентно как за 30 години управление направи немците от изпаднали германци както има една дума, които са умирали масово от глад до първа сила в света. Това в Русия никога не се е случвало. Русия ще бъде изолирана от света както е северна корея. Комунизма никога не може да издържи дълго време, защото самия модел не може да поддържа манията за власт на държавните глави. Доказано, е че комунизма е без аналогов модел, който деградира населението, ограничава развитието и опитва да държи населението в един вакуум, за да го управлява по-лесно.

    Коментиран от #27

  • 24 антикомуне

    3 7 Отговор

    До коментар #15 от "Краят ще дойде и за Европа пич":

    Ако руснаците не продават газ и нефт са фалирали за месец.Те няма от какво друго да се издържат.Това е цялата им икономика.Даже добива на нефт и газ се осъществява с европейски части.Нямат си собственни горките руснаци,толкова си могат.
  • 25 Novus ordo seclorum

    5 0 Отговор

    До коментар #11 от "Това никъде го няма":

    Мен ако ме питаш се радвам МНОГО! Сега започва изтегляне на капитали и продажба на активи на територията на GB. Никой луд няма да си остави там нито парите, нито ще има имоти и имущество, което когато си поиска някой, щраква с пръсти и ти го взема. Това нарушава първият принцип на капитализма за СИГУРНОСТТА НА ВЛОЖЕНИЯТА. По-голямо харакири аз лично не се сещам. Освен ако не знаят нещо, което ние още не знаем... Примерно, че идва/скоро е момента за налагане на Новият световен ред.
  • 26 ЕС е бензиностанция без бензин

    5 0 Отговор

    До коментар #20 от "Анализатор":

    Може и да излезе както казваш, НО я отговори на каква цена? Понеже вече 4 световни производителя заявиха, че много скоро колите няма да са достъпни за средната класа. Честито!
  • 27 Хубава опорка..

    7 0 Отговор

    До коментар #23 от "РЗС":

    Цитирам те: "...ускорява търсенето на алтернативни източници на енергия на Европа с невероятни темпове. След няколко години Европа ще е напълно независима енергийна сила, ще има куп нови ядрени централи" и "британците са започнали процедура по одобряване на мини ядрените реактори от ново поколение на ролс ройс". За един приятел питам: 1.Посочи поне 2-ва алтернативни източника или доставчика; 2.С какво ще бъдат направени/изградени въпросните реактори след като GB няма грам суровини? Ти вЕрваш ли си като ги дрънкаш тия опорки или за 10 пенса си готов на всичко? Ако беше както ти го обясняваш нямаше борсите в цял свят да са в паника, а в САЩ хедж фондовете да си разпродават акциите. Ако случайно не знаеш хедж фонда купува акции понеже е инвестиционен фонд, който трябва да гарантира широк обхват от инвестиционни и тръжни дейности. Почне ли да продава ойде коня...