Last news in Fakti

10 Март, 2022 15:00 2 049 4

Почетино скочи на съдиите: Това е позор! Няма как да си мълчим!

  • псж-
  • маурисио почетино-
  • реал мадрид-
  • футбол-
  • съдията-
  • съдия

Невъзможно е това да се случва през 2022 година!

Почетино скочи на съдиите: Това е позор! Няма как да си мълчим! - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на ПСЖ - Маурисио Почетино, посочи съдийството като основна причина за загубата на неговия отбор от Реал Мадрид. Френският гранд допусна поражение с 1:3 на “Сантиаго Бернабеу” и отпадна на осминафиналите в Шампионската лига. Почетино възнегодува срещу изравнителния гол на Карим Бензема и смята, че нападателят е фаулирал Джанлуиджи Донарума.

“Това е позор! Няма как да си мълчим след подобна груба грешка. Невъзможно е това да се случва през 2022 година! Когато получиш такъв гол, това обръща целия мач и емоцията по трибуните. Невероятно е, че ВАР не се намеси. Нарушението беше очевадно. От всеки възможен ъгъл се вижда, че това е фаул. Наистина не разбирам защо ВАР не влезе в употреба”, заяви бесният Почетино.

“Крайният изход от двубоя се реши за 10 минути. Ние бяхме по-добрият отбор от двата мача. Във футбола най-важното е да се възползваш от шансовете си максимално. Вярно е, че в края рухнахме. Нямам обяснение”, призна аржентинецът.

Почетино беше попитан и за бъдещето на Килиан Мбапе, който се очаква през лятото да премине като свободен агент именно в Реал Мадрид.

“Сега определено не е моментът да мислим за това. Твърде сме разочаровани от загубата”, отвърна наставникът на парижани.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реал Мадрит

    12 4 Отговор
    Това е футбол!!!!!
    Не е балет!

    Коментиран от #2

  • 2 Умен

    10 3 Отговор

    До коментар #1 от "Реал Мадрит":

    Точно. Във футбола има правила. Едното от правилата е, че ако събориш играч, който е играл със топката а ти не си, се свири нарушение. Още повече ако е вратар и още повече ако е в зоната на вратарското поле, където вратарят е господар!
  • 3 Умен

    11 2 Отговор
    Меси се оказа медиен балон.
  • 4 Специалист

    8 3 Отговор
    На крива ракета, космоса и е виновен....ревльо