11 Март, 2022 20:30 1 882 5

Челси не може да си позволи да пътува със самолет за следващото си гостуване в Шампионската лига

  • челси-
  • лил-
  • шампионска лига-
  • роман абрамович

Изглежда запорите започват да се отразяват бързо на лондонския клуб

Челси не може да си позволи да пътува със самолет за следващото си гостуване в Шампионската лига - 1
Снимка: БГНЕС

Челси започва бързо да усеща ударите на санкциите срещу своя собственик Роман Абрамович, като последният признак за това е новината, че клубът ще пътува в следващото си гостуване в Шампионската лига срещу Лил с влак, научихме от британските медии.

По традиция грандовете от този ранг рядко си позволяват да губят време с оглед битката на множество футболни фронтове, но явно „сините от Стамфорд Бридж“ имат нужда от свият разходите си до абсолютния минимум.

В момента действа забрана за разходи по-високи от £20 хил. за подобни пътувания, така че влакът би трябвало да се впише добре в счетоводните отчети.

Започва все по-усилено да се говори, че Челси има риск и да не довърши сезона, тъй като редица анализатори поставят под въпрос лиценза на клуба. Евентуалното спасение би била продажбата на клуба от страна на Абрамович, но той е принуден да го направи на практика безвъзмездно. Това е сценарий, който едва ли ще се реализира, тъй като той сам оцени този си актив на около £2 млрд.

Изглежда единственото спасение за „лондончани“ на този етап е час по-скоро войната между Русия и Украйна да приключи, за да може част от санкциите на Запада да бъдат оттеглени.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошавия

    14 1 Отговор
    Тъкмо се отърва от вот на недоверие обаче футбола закъса ли на острова ше бере големи ядове там любовта е до гроб няма лицемерие
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Факт

    12 0 Отговор
    Това което сам си направиш,никой не може да ти направи!
  • 4 Румен

    8 0 Отговор
    Нали досега взимаха милиони за заплати
    По един билет за самолет ли немогат да си купят
  • 5 666

    3 1 Отговор
    така се получава,когато мислиш с гъ,,,,,,а си!!!