11 Март, 2022 21:30 1 156 0

Масов бой беляза едно от дербитата в NHL (ВИДЕО)

  • nhl-
  • хокей на лед-
  • детройт-
  • минесота

Хокеистите дори стигнаха до борба върху самия лед

Дербито между Минесота и Детройт от NHL се превърна в необичаен спектакъл за любителите на хокея на лед и по-конректно за тези, които обичат да гледат как любимците им свалят каски и ръкавици, за да се пребият един друг.

Инцидентът стана в края на втората част от мача, когато вратарят Камерън Талбо бе ударен със стик, докато бранеше вратата си. Той реагира бурно и така прикани всички на леда да се включат в мелето.

Дъмба и Реймънд дори доведоха нещата до кръв върху игрището, тъй като се хванаха в схватка на земята. Именно това спука главата на играча в червено, а съдиите нямаха време, за да предотвратят инцидента, както обичайно правят в регламентираните боеве един срещу един в този спорт.

В крайна сметка общо петима хокеисти бяха изгонени, а Минесота стигна до обрат, за да спечели мача с 6:5.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА