Last news in Fakti

15 Март, 2022 17:15 665 0

Ерик тен Хаг: Вече постигнахме успех в Шампионската лига, но спортсменството ни приканва да искаме още

  • ерик тен хаг-
  • аякс-
  • бенфика-
  • шампионска лига

Наставникът на Аякс очевидно иска да освободи отбора си от напрежението

Ерик тен Хаг: Вече постигнахме успех в Шампионската лига, но спортсменството ни приканва да искаме още - 1
Снимка: БГНЕС

Аякс приема Бенфика в мач-реванш от 1/8-финалите в Шампионската лига след 2:2 в първия мач. Старши-треньорът на нидерландците Ерик тен Хаг призна, че самото класиране на този етап за него си е успех, но естеството на футбола кара него и играчите му да искат още и още.

Ако обърнете внимание на целите ни, тогава ще заключите, че кампанията ни в Шампионската лига вече е успешна, но спортсменството ни кара да искаме още. Имаме насреща голямо предизвикателство. Искаме да стигнем, колкото се може по-далеч, а за целта трябва да победим Бенфика“, каза наставникът по време на пресконференцията.

Тен Хаг все пак призна, че Аякс е най-силният отбор в родината му от началото на календарната година, но за успех над португалците ще има нужда от подобрение с „няколко процентни пункта“.

Срещата на „Йохан Кройф Арена“ е тази вечер от 22:00 часа българско време.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА