25 Март, 2022 13:30 654 1

L'Equipe твърди, че Барселона влиза в борбата за Мбапе, въпреки финансовата криза

  • килиан мбапе-
  • барселона-
  • псж

„Каталунците“ сключиха няколко сериозни спонсорски договора, които им дават увереност на трансферния пазар

L'Equipe твърди, че Барселона влиза в борбата за Мбапе, въпреки финансовата криза - 1
Снимка: БГНЕС

Барселона ще се включи в наддаването за Килиан Мбапе през лятото, независимо от проблемите с бюджета, които принудиха Лионел Меси да напусне по-рано, пише френското издание L'Equipe.

Нападателят на ПСЖ е свободен да преговаря с други клубове, след като навлезе в последните 6 месеца от контракта си, а слуховете до сега го пращаха най-често в Реал Мадрид.

Интересно ще е да видим дали „каталунците“ са готови да счупят за пореден път финансовата дисциплина, за да изпреварят най-големия си съперник до подписа на най-голямата футболна звезда в момента.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реал Мадрид

    1 0 Отговор
    Да бе,може само да си мечтаят за Мбапе.Страх ги е че скоро титла в Испания няма да видят.