Last news in Fakti

28 Март, 2022 15:30 2 063 5

Триумфът на Уил Смит на „Оскарите“ е за живота на Серина и Винъс Уилямс (ТРЕЙЛЪР)

  • уил смит-
  • серина уилямс-
  • винъс уилямс-
  • крал ричард

Актьорът се превъплъти в ролята на бащата на двете суперзвезди в женския тенис

Триумфът на Уил Смит на „Оскарите“ е за живота на Серина и Винъс Уилямс (ТРЕЙЛЪР) - 1
Снимка: БГНЕС

Името на Уил Смит днес се тиражира из всички световни медии след плесницата, която удари на Крис Рок по време на церемонията за връчване на наградите „Оскар“, но, ако се абстрахираме за миг от грозната сцена и погледнем към причината за тази му заслуга, ще видим, че става дума за поредната спортна екранизация на Холивуд.

Смит получи своята награда за ролята си на Ричард Уилямс - бащата на две от най-великите тенисистки на всички времена Серина и Винъс. Филмът се казва „Крал Ричард“, като препратка към амбицията и отдадеността на таткото, който полага основите на корта за своите момичета.

Самият филм се приема със смесени чувства от аудиторията с оглед художествената измислица, която взема превес в дадени моменти, но това е един традиционен подход от продуцентите в САЩ, които през годините приложиха същата философия за други спортни легенди от ранга на Мохамед Али, Еди „Орела“, Кен Майлс и Били Бийн.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Transpocalypse

    14 0 Отговор
    Труден живот на хормонална терапия, лишения и накрая клъц. Също като на сина/дъщеря му Джейдън..
  • 2 Джендърмен

    14 0 Отговор
    Те не са ли брат и сестра тези Уилямс?

    Коментиран от #4

  • 3 не може така

    6 0 Отговор
    За тоя "Оскар", а за Григор, който изнесе тежката "поддържаща" роля нищо...
  • 4 пацан

    13 0 Отговор

    До коментар #2 от "Джендърмен":

    Да ти кажа, направо са си двама братя като ги гледам.
  • 5 хахаха

    1 0 Отговор
    той Уил Смит потъпка заслугата си и потъпка и филма.По късно да се извини обиди и тенесистките с лудия баща който имат.Уил май прегря и беше до тук.но тази зла жена до него го вкара в тази порочна кавга и изневери ,човека няма вече щастие.Изърито е от жена му