Last news in Fakti

29 Март, 2022 07:04 1 687 2

Левандовски е договорил личните си условия с Барселона

  • байрен мюнхен-
  • роберт левандовски-
  • барселона-
  • трансфер-
  • футбол

Надеждите на Левандовски са, че ако премине в клуб от ранга на Барселона, това ще увеличи шансовете му да спечели "Златната топка"

Левандовски е договорил личните си условия с Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Байерн (Мюнхен) Роберт Левандовски е все по-близо до трансфер в Барселона. В последните дни усилено се говори, че желанието на 33-годишния нападател е да опита ново предизвикателство в кариерата си именно в състава на каталунците. Последните информации на "Спорт" твърдят, че той вече е имал разговор с шефовете на "Камп Ноу" и дори е договорил личните си условия.

Надеждите на Левандовски са, че ако премине в клуб от ранга на Барселона, това ще увеличи шансовете му да спечели "Златната топка". В последните два сезона той бе основен кандидат за отличието, но през 2020 година то не бе връчено заради пандемията от коронавирус, а през 2021 година отново отиде в ръцете на Лионел Меси.

И през този сезон Левандовски продължава да показва убийствена форма. До момента той има 45 гола в 37 мача във всички турнири. Откакто е в Байерн той има 18 трофея на сметката си, общата му голова равносметка за клуба е 339 гола в 366 мача.

Сега остава Барселона и Байерн да се разберат за параметрите на евентуалната сделка помежду си. Твърди се, че каталунците са готови да извадят над 65 милиона евро, за да си осигурят услугите на полския бомбардировач.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Един

    1 0 Отговор
    Голяма глупост ще направи ако напусне Байерн.