Last news in Fakti

14 Април, 2022 20:30 2 967 6

Ресторантьор обвинява спортния министър в непристойно поведение

  • радостин василев-
  • мирела якубовска

Собственик на столично заведение твърди, че Василев е започнал да се разпорежда с имота ѝ

Ресторантьор обвинява спортния министър в непристойно поведение - 1
Снимка: БГНЕС

В прокуратурата е постъпил сигнал за непристойно поведение от страна на спортния министър Радостин Василев. Това потвърди собственика на столично заведение Мирела Якубовска пред Sportal.

Тя твърди, че министърът е нахлул в заведението ѝ на 29 март в компанията на новия шеф на Тотото Александър Тодоров, новия директор на Национална спортна база Венцислав Петков и зам.-министъра Владимир Харизанов. Тримата се държали арогантно, а дори Василев е заявил, че „това всичко тук е мое“.

Якубовска е използвала случая, за да окачи в тоалетната една от популярните снимки на министъра, на която позира по бански, като ѝ е добавила надпис „The Real Owner“.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бибитко

    22 13 Отговор
    Фейк нюз Севда ТВ на цар Тиква от Банкя работи на пълни обороти с цел да бъдат компрометирани членовете на новото правителство. Борисов е доказан специалист по компромати и провокации.
  • 2 Простотия

    21 7 Отговор
    В това няма никаква изненада. Слави Трифинов заедно с Руди се изживяват като мутри а са едни страхливи мишки. В момента в който бутнат столчето на Г Ганчев и всички ще се изпокрият. А колелото се върти, рано или късно всяка мутра залязва, само простотията на Слави и обкръжението му остава вечна.
  • 3 Браво

    4 10 Отговор
    Браво на министъра! Стига с тия подаръци за определени лица, които само ядат , а нищо не дават на спорта в България!
  • 4 Борис

    11 4 Отговор
    Нагъл селяндур!
  • 5 Еколог

    5 4 Отговор
    Само като видите коя медия ги скалъпва тия неща и ще разберете че всичко е измислица.
    Медията е линия сайт на гела.
  • 6 Перо

    2 0 Отговор
    Бащино наследство ли му е? Може би заведението е в спортната палата,но тя не му е бащиния! Аман от случайници във властта! А собственичката на заведението от къде познава придружаващите го случайници. Явно има някакъв правен спор и нескопосаната статия нищо не обяснява!