19 Април, 2022 18:45 1 961 4

Усик отказа поканата за VIP ложата в битката между Фюри и Уайт

  • олександър усик-
  • тайсън фюри-
  • дилиан уайт-
  • бокс

Шампионът на четири от дивизиите иска да се фокусира върху подготовката си за реванша с Антъни Джошуа

Усик отказа поканата за VIP ложата в битката между Фюри и Уайт - 1
Снимка: БГНЕС

Тайсън Фюри и Дилиан Уайт ще бъде първият грандиозен сблъсък в бокса, като се очаква на 24 април двамата да съберат над 90 хил. зрители на стадион „Уембли“. Сред тях трябваше да е и шампионът във версии WBA, IBF, WBO и IBO, но Олександър Усик е отказал поканата на домакините, научихме от ESPN.

Украинецът е решил да се фокусира изцяло върху подготовката си за реванша с Антъни Джошуа, особено с оглед факта, че до скоро участваше активно във войната в Украйна. Той дори основа фондация, която да подкрепя сънародниците му. Всичко това няма как да не се отразява на психическото му състояние.

Край ринга в събота все пак ще видим агента му Александър Красюк, който ще следи зорко случващото се с оглед вероятността скоро да видим и мач за абсолютната шампионска титла в тежка категория.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Според мен

    5 0 Отговор
    Усик е точно момче.Назова укрите и русите братски народи.Поне изглежда симпатяга благородна.Кличко и те не са лоши.Обаче Виталик е много тъп,Володята все го поправя.Но войната си върви...
  • 2 БРАВО

    1 5 Отговор
    Не са нужни само топки иска се и сърце.Дано се подготвя здраво.Фитнес Джо много е надъхан с един удар да го препарира.
  • 3 фюри дъ топ

    2 2 Отговор
    Тайсън Фюри ще ги трепе всичките като мухи!
    Усик - Мусик не играе!
    След Фюри е Уайлдър и нататък са другите и Фюри го е казвал това много пъти!
  • 4 БРАВО

    2 1 Отговор
    И аз се кефя най много на Фюри ,но първо да си защити титлата и статута.После да видим какво ще стане с Джошуа и Усик и тогава има вероятност да направят мач за абсолютен ..