Last news in Fakti

20 Април, 2022 10:10 1 309 0

Обраха пилот на Ferrari по време на разходка

  • ferrari-
  • шарл льоклер-
  • формула 1-
  • обир-
  • спорт

Инцидентът се е разиграл в понеделник вечер в италианския град Виареджо

Обраха пилот на Ferrari по време на разходка - 1
Снимка: БГНЕС

Пилотът на Ferrari Шарл Льоклер беше обран по време на разходка, пише La Gazzetta dello Sport.

Инцидентът се е разиграл в понеделник вечер в италианския град Виареджо. Льоклер заедно с треньора си по физическата подготовка и приятели са се разхождали из улиците на града, но в един момент към тях са се присъединили неизвестни лица, които са се представили за фенове на пилота и са поискали да се снимат с него.

В резултат на това монегаскът остана без скъп часовник от уникална корекция, стойността му е около няколко хиляди евро. Той усетил липсата няколко минути по-късно, когато вече "феновете" му се скрили. Полицията в града е започнала разследване по случая.

Гран при на Емилия-Романя ще се проведе на пистата Имола от 22 до 24 април.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА