Last news in Fakti

27 Април, 2022 19:52 1 743 4

Ботев (Пловдив) е решен да отмъкне Кръстев от Левски

  • филип кръстев-
  • левски-
  • ботев пловдив

В момента Кръстев играе под наем в отбора на Левски от белгийския Ломел

Ботев (Пловдив) е решен да отмъкне Кръстев от Левски - 1

Амбициите на Ботев (Пловдив) да привлече Филип Кръстев стават още по-големи, научи Sportal.bg. През последната седмица от пловдивския клуб са влезли в контакт с представителите на халфа, за да проучат възможността Кръстев да облече "жълто-черната" фланелка.

В момента Кръстев играе под наем в отбора на Левски от белгийския Ломел, който пък е част от групировката отбори, която притежава и Манчестър Сити. Към днешна дата все още не е ясно какво е бъдещето на футболиста, чието желание е да остане на стадион "Георги Аспарухов" и да продължи да защитава цветовете на Левски.

От голямо значение е и кой измежду Ботев (Пловдив) и Левски ще играе в Европа, което значително би наклонило везните в полза на един от двата отбора. Разбира се, има възможност както Левски, така и Ботев да участват в европейските клубни турнири. Името на Филип Кръстев е на първо място в списъка от футболисти, които Ботев (Пловдив) иска да привлече през лятото.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 УЕФА

    2 1 Отговор
    Ние да се класираме за Европа пък после както иска. Няма да се молим на никого, нито пък ще раздаваме 20К заплати.
  • 2 Зевзек

    7 1 Отговор
    На Филип Кръстев точно там му е мястото(Столипиново искам да кажа).
  • 3 Чики-Рики

    3 2 Отговор
    Ботев ще играе бараж,а за Уефски нищо сигурно!Ако не вземат купата ,ще дух.т супата!
  • 4 ЧИЧО ВЕНЦИ

    0 3 Отговор
    МОЕТО МОМЧЕ НЯМА ДА ИГРАЕЕ ПРИ ГОВЕДАТА И ТОВА ЛИ НЕ ЗНАЕТЕ