Last news in Fakti

28 Април, 2022 13:32 1 436 0

Барселона отмъква и капитана на Милан без пари

  • милан-
  • барселона-
  • алесио романьоли

„Каталунците“ вече си гарантираха подписа на Франк Кеси

Барселона отмъква и капитана на Милан без пари - 1
Снимка: БГНЕС

Барселона е напът да подпише с още една от звездите на Милан - Алесио Романьоли, пише испанското издание AS.

Капитанът на „росонерите“ не успя да се договори с ръководството за новия си договор, след като стана известно, че оттам очакват той да намали заплатата си с повече от 50%.

Централният бранител може да последва настоящия си съотборник Франк Кеси, който вече подписа предварителен договор с „каталунците“, макар официално все още това да не е потвърдено от двата отбора.

До скоро се смяташе, че Романьоли ще се запъти към Лацио, с което разгневи още повече почитателите на родния си клуб - Рома, но изглежда, че все пак може да се размине с гнева им, ако се озове на „Ноу Камп“.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА