Last news in Fakti

28 Април, 2022 12:17 1 642 6

Промяна в правилата отваря вратите за Джокович към Уимбълдън

  • новак джокович-
  • уимбълдън-
  • covid-19

Сърбинът се очаква да бъде лидер в основната схема на турнира

Промяна в правилата отваря вратите за Джокович към Уимбълдън - 1
Снимка: БГНЕС

Цялата 2022 г. в тениса изглежда ще премине под знака на колебанията дали Новак Джокович ще бъде допуснат до даден турнир или не. Поредната новина го праща на Уимбълдън, след като стана ясно, че рестрикциите за неваксинирани спортисти ще бъдат коригирани, пише The New York Times.

Организаторите на най-престижното състезание на зелени кортове - All England Lawn Tennis Club, потвърдиха, че здравните власти във Великобритания са премахнали задължителното ваксиниране за гостите в кралството. Това е и причината ограничението да бъде свалено и за Откритото първенство по тенис.

Световният №1 се опари вече веднъж от фиаското с австралийските власти за Australian Open в началото на годината, но с напредване на времето все по-малко дестинации влизат в директна конфронтация с „Ноле“ и останалите атлети, които имат своите причини, за да отказват имунизация срещу COVID-19.

Уимбълдън тази година ще се проведе в периода 27 юни - 10 юли.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Некой си

    5 2 Отговор
    Не става само с негра и азиатци, нали!
  • 2 Табаков

    4 1 Отговор
    Чичо Джок ще бъде на Вимбледона,без него няма да е интересно! Ако го няма и Надал,свършено е с Турнира. За Федерер не знам дали ще се появи. Федерерката дали ще го пусне да играе?
  • 3 Дилдо

    1 4 Отговор
    Ноле няма да види титла.

    Коментиран от #4

  • 4 Ноле е N1

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "Дилдо":

    Ноле не я иска тази титла.Той е солидарен с руснаците и беларусите.
  • 5 Хитър Петър

    0 0 Отговор
    Пълна изолация трябва за ватенките! Ако искат да си направят турнир със северна корея и сърбия ! Какво плачат! Изолация във всички сектори! Спорт, изкуство, наука всичко! Желязна завеса абсолютна забрана да влизат руснаци в ЕС и Америка! Депортация на всички дето сега са вече тук!

    Коментиран от #6

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.