29 Април, 2022 10:10 953 3

Състезател по американски футбол загина при катастрофа след епилептичен припадък

  • сам брус-
  • американски футбол-
  • катастрофа-
  • инцидент-
  • спорт

Сам Брус беше един от важните играчи на Университета във Флорида, но беше отстранен временно от тима заради нарушаване на дисциплинарните правила

Състезател по американски футбол загина при катастрофа след епилептичен припадък - 1
Снимка:

24-годишен мъж получи епилептичен припадък докато шофираше и предизвика катастрофа, която в крайна сметка доведе до смъртта му. Жертвата е талантливият състезател по американски футбол Сам Брус.

Полицията във Форт Лодърдейл (щат Флорида) обявиха, че екип на спешна помощ се е отзовал на сигнал за пътно произшествие. Медиците са оказали първа помощ на Брус, който е бил транспортиран в болница. В лечебното заведение обаче младият спортист е починал.

Сам Брус беше един от важните играчи на Университета във Флорида, но беше отстранен временно от тима заради нарушаване на дисциплинарните правила. Заради това в последно време 24-годишният спортист играеше в минивариант на американския футбол, където отборите са съставени от по 7 играчи.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 плевен

    0 0 Отговор
    Имам съсед епилиптик. Кара три тонен джип. И всички в блока си траем. Кой от съпричастност, кой от съжаление, кой от безразличие. А когато припадне в движение, ще се надяваме да не сме му насреща.