12 Май, 2022 12:47 890 1

Гуардиола за Де Бройне: Какво мога да кажа? Той е повече от перфектен

  • кевин де бройне-
  • манчестър сити-
  • джосеп гуардиола-
  • пеп гуардиола-
  • футбол

Кевин е човек, който винаги е толкова великодушен и има усет към това да прави асистенции

Гуардиола за Де Бройне: Какво мога да кажа? Той е повече от перфектен - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола сподели възхищението си от Кевин Де Бройне, който в сряда вечер наниза четири гола за успеха с 5:1 над Уулвърхамптън, който още повече доближи тима до защита на титлата в Премиър лийг. Така халфът вече има 15 попадения и е лидер по този показател сред съотборниците си в шампионата.

“Какво мога да кажа? През втората част от сезона той е повече от перфектен. Кевин е човек, който винаги е толкова великодушен и има усет към това да прави асистенции. Но мисля, че през тази кампания той също така показа, че може да бъде и отличен голмайстор. Той се разписа срещу Челси, срещу Реал Мадрид, а и някои от самите му попадения са решаващи. В крайна сметка това отличава великите от другите”, заяви Пеп.

“През годините с Де Бройне сме говорили, че трябва да влиза в наказателното поле, да е близо до вратата, за да може да вкарва. През настоящия сезон той прави това все по-добре и по-добре. Да се надяваме да продължи така и занапред през кариерата си”, добави Гуардиола.

“Имам усещането, че Кевин вече започна да се наслаждава да бележи. Преди бяха само головите пасове от негова страна, а вече ми се струва, че той обича, когато съотборниците му го прегръщат след гол”, завърши испанският наставник.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.