Last news in Fakti

12 Май, 2022 12:12 1 539 2

Новак в елита взема двама от Левски

  • левски-
  • футбол-
  • септември софия-
  • здравко димитров-
  • димитър костадинов

Здравко Димитров и Димитър Костадинов набелязани от Септември София

Новак в елита взема двама от Левски - 1
Снимка:

Промоцията на Септември (София) в efbet Лига може да отърве Левски от двама футболисти, които са набелязани за гонене - Здравко Димитров и Димитър Костадинов, пише "Мач Телеграф".

Те бяха извадени от първия отбор, след като натрупаха дългове от комар, а това започна да влияе на представянето им по време на тренировките и мачовете. Двамата са обявени за продан и е много вероятно в този момент именно бившият им отбор Септември Сф да помогне.

Очаква се двамата да получат оферта от новака в efbet Лига, който иска да се подсили с 2-3 попълнения за новия сезон в елита. Въпросът е дали Здравко Димитров и Димитър Костадинов ще се съгласят да отидат в Септември, където финансовите условия няма да бъдат като тези на "Герена". От друга страна обаче, именно Септември Сф може да спаси кариерите им.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЗДРАВКО ДИМИТРОВ

    1 2 Отговор
    от кауня не става чеп за трици
  • 2 ЗДРАВКО ДИМИТРОВ

    0 1 Отговор
    Мъри, да те питам нещо, може ли!?! Когато Гриша Ганчев ти плащаше заплата, назначаваше ли съдии?