Last news in Fakti

19 Май, 2022 10:32 748 3

Виктор Кашай не се е вясвал в България, откакто пое Съдийската комисия към БФС

  • виктор кашай-
  • бфс

Той дори не е присъствал на мач от родното първенство към днешна дата

Виктор Кашай не се е вясвал в България, откакто пое Съдийската комисия към БФС - 1
Снимка: БГНЕС

Наскоро назначеният шеф на съдиите в родния футбол - Виктор Кашай, не е стъпвал на родна земя, откакто даде двете си пресконференции при встъпването си в длъжност през януари, научихме от „Тема Спорт“.

Унгарецът трябваше да се превърне в гарант за честността във футбола у нас с богатата си визитка и международен авторитет, но вместо това той води заседанията си от дистанция и дори не е посещавал мач от шампионата или купата до момента.

Вестникът пише още, че президентът на БФС - Борислав Михайлов, негодува от поведението на Кашай, но на този етап не е готов да предприеме конкретния действия, независимо от високата заплата на топ рефера.

Голяма част от решенията в Съдийската комисия в момента се вземат от Костадин Гергинов, който ръководеше един от най-важните департаменти в съюза, но към днешна дата чисто формално е заместник на Виктор Кашай.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Киро Съдията

    2 3 Отговор
    То премиерът на България не се вясва на тая територия а вие за някакъв си съдийски шеф се тревожите.
  • 2 БгКорупция

    2 0 Отговор
    и КлатенБерг да дойде, все тая, всичкия ни футбол е нагласена работа с помоща на съдиите, корупция, мач година храни !!
  • 3 България

    0 1 Отговор
    Това беше целта на Перуката и Домусчиев за да си правят далаверата