15 Юни, 2022 13:59 661 0

Акрапович си намери отбор в ОАЕ

  • бруно акрапович-
  • треньор-
  • оае-
  • футбол-
  • ал вахда

Бившият треньор на Локомотив (Пловдив) и ЦСКА поема Ал Вахда

Акрапович си намери отбор в ОАЕ - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият треньор на Локомотив (Пловдив) и ЦСКА Бруно Акрапович ще продължи кариерата си в Обединените Арабски Емирства, предаде Топспорт, позовавайки се на сайта "Хабер Тусба".

Босненският специалист е подписал договор с Ал Вахда, който завърши на трето място миналия сезон в елитната Арабска лига и ще играе квалификации в Шампионската лига на Азия.

Акрапович успя да спечели Купата и Суперкупата на България с Локомотив (Пловдив), като води отбора и в Лига Европа, но напусна, за да поеме ЦСКА, където бе уволнен след малко повече от 4 месеца работа.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА