Last news in Fakti

21 Юни, 2022 19:03 3 305 0

Левандовски отсвири Юнайтед и Челси - целта му е само една

  • роберт левандовски-
  • байерн мюнхен-
  • челси-
  • манчестър юнайтед-
  • псж-
  • барселона

Полякът все още е решен да напусне Байерн Мюнхен

Левандовски отсвири Юнайтед и Челси - целта му е само една - 1
Снимка: БГНЕС

Роберт Левандовски предизвика истински смут в Байерн Мюнхен, след като публично призна, че иска да напусне, въпреки факта, че има още една година от контракта си. Името му междувременно бе свързвано с Манчестър Юнайтед и Челси, но желанието му е едно-единствено - да облече екипа на Барселона, според Bavarian Football Works.

Един от най-добрите футболисти в света по някаква причина иска да е част от проекта на Шави при „каталунците“, независимо че навлиза в последните етапи от своята кариера.

Някои издания междувременно смятат, че ПСЖ има шанс да го накара да размисли, но с оглед всичко изписано сме по-склонни да вярваме, че скоро той ще се озове в Каталуня.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 15 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА