Last news in Fakti

21 Юни, 2022 22:03 2 083 2

Италианци събират в един отбор Рибери и Кавани

  • единсон кавани-
  • франк рибери-
  • салернитана

Уругваецът все още умува за бъдещето си

Италианци събират в един отбор Рибери и Кавани - 1
Снимка: БГНЕС

Единсон Кавани след около седмица ще се превърне официално в свободен агент, а това дава възможност на Sport Mediaset да спекулира малко с бъдещето му, като го изпраща в скромния Салернитана.

Смята се, че „водните кончета“ са готови да предложат много специален контракт на уругваеца за 2 години. Той ще получава гарантираните само €2 млн. на сезон, но за всеки отбелязан гол ще прибира по €200 хил.

В момента в клуба играе и друга легенда на световния футбол - Франк Рибери. Това определено би вдигнало още акциите на иначе борещия се за оцеляване тим.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Милен

    3 0 Отговор
    Ей туй е фалшива новина, нали преди няколко дни писахте, че Кавани ще ходи у цесекату :))))

    Коментиран от #2

  • 2 Ратата

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Милен":

    Писаха за Роналдо ама той отиде в Левски .