Last news in Fakti

23 Юни, 2022 19:33 1 525 0

Реал Мадрид ще дави мъката по Мбапе с трансфер на Сон от Тотнъм

  • хьон-мин сон-
  • тотнъм-
  • реал мадрид

Южнокореецът отдавна е сред най-добрите нападатели в света

Реал Мадрид ще дави мъката по Мбапе с трансфер на Сон от Тотнъм - 1
Снимка: БГНЕС

Хьон-мин Сон може да се превърне в следващото голямо завоевание на Реал Мадрид, по информация на The Sun.

Южнокореецът може да се окаже спасителен пояс за „кралския клуб“ след провала на сделката с Килиан Мбапе.

29-годишният нападател отдавна се утвърди, като един от най-добрите в света, но фактът, че е от азиатски произход го държи прекалено далеч от светлината на прожекторите.

Сон вече има над 300 мача за Тотнъм, като в тях той вкара повече от 130 гола и асистира за други 73 попадения. Наскоро дори изигра и своя мач №100 за националния отбор. Той бе пренебрегнат за приза „Играч на сезона“ във Висшата лига през изминалата кампания, като сякаш по навик тя бе дадена на Мохамед Салах.

Проблемът за Реал обаче е, че клубът си изпати през годините от трансфери от английското първенство. Гарет Бейл в началото оправда инвестицията си, но след това се превърна в разглезено хлапе, което прибираше милиони, за да играе гол. След това Еден Азар се отдаде на гуляи вместо да се грижи за физическото си състояние. Хьон-мин обаче е видимо далеч по-дисциплиниран с оглед произхода си, така че рискът тук би бил далеч по-оправдан.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА