Last news in Fakti

13 Юни, 2013 14:29 820 0

Баждеков: До края няма да издържат 14 отбора

  • константин баждеков-
  • левски-
  • първенство-
  • жребий
Баждеков: До края няма да издържат 14 отбора - 1
Снимка: БГНЕС

„Силно се съмнявал, че този формат на родната „А“ група с 14 отбора, който е в момента, ще издържи до края. Дано всички успеят да си изпълнят наредбите от Българския футболен съюз. Надявам се по естествен път да има някаква редукция“, заяви финансовият директор на Левски Константин Баждеков след изтегления днес жребий за сезон 2013/2014.

Още в първия кръг на първенството столичани ще играят с коравия тим на Ботев (Пловдив). „Вечното“ дерби с ЦСКА пък е в 13-ия кръг.

„За съжаление започваме с гостуване на отбор с големи амбиции – Ботев (Пловдив). Ние обаче, ако имаме амбиции да ставаме шампиони, така или иначе трябва да играем с всички противници. Ние ще играем в евротурнирите, ще видим как ще се представят и те, което в някаква степен ще изравни условията. Това е жребият, трябва да се съобразим с него и да се готвим за всички мачове“, каза Баждеков.

Той коментира и слуховете за сливане на Литекс и ЦСКА: „Ако има такъв ред и се намери форма, която да бъде приета от съответните инстанции, то нас не ни касае това“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА