Last news in Fakti

27 Юни, 2022 07:36 1 231 4

ЦСКА чака отговор от Асприля и Божиков

  • данило асприля-
  • васил божиков-
  • футбол-
  • цска-
  • трансферна политика-
  • селекция

До момента ЦСКА привлече трима нови футболисти - Станислав Шопов, Лазар Туфегджич и Брадли Де Нойер, а до затварянето на трансферния прозорец тази бройка ще бъде поне двойно по-голяма

ЦСКА чака отговор от Асприля и Божиков - 1
Снимка: БГНЕС

От ЦСКА са поставили срок за отговор до края на тази седмица пред двама от футболистите, с които се водят преговори за трансфер на “Българска армия” - Данило Асприля и Васил Божиков, пише “Тема Спорт”.

Асприля напусна Апоел (Беер Шева) и се прибра в Колумбия, където е и в момента. Пред местни медии той заяви, че първо ще си почине добре и чак тогава ще вземе решение за бъдещето си. Именно ЦСКА е фаворит за подписа му, но колумбиецът има и други оферти. Развитие по темата ще има до края на седмицата.

Сходна е ситуацията и с родния национал Васил Божиков. 33-годишният защитник не поднови договора си със Слован (Братислава) и в момента е свободен агент. В свое интервю отпреди десетина дни той призна за разговори с “червените”, но обяви, че желанието му е да остане в чужбина.

До момента ЦСКА привлече трима нови футболисти - Станислав Шопов, Лазар Туфегджич и Брадли Де Нойер, а до затварянето на трансферния прозорец тази бройка ще бъде поне двойно по-голяма.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА не може да чака нищо

    2 3 Отговор
    Гриша Ганчев го погреба на 9.9.2016

    Коментиран от #2

  • 2 Фен

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "ЦСКА не може да чака нищо":

    Да така е ,нищо не чака .От 2016 отбора играещ на Армията има две национални купи пет втори места и три участия в групите на UEFA .

    Коментиран от #3

  • 3 Фалит

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Фен":

    Я пак я пак. ЦСКА когато взема купата на България 2016 още не е фалирало. Фалита става септември когато е и окончателното закриване на ЦСКА. Май месец ЦСКА играеше във В група, но не беше фалирало. Така че тази купа не е на Литекс.

    Коментиран от #4

  • 4 Ратата

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Фалит":

    Ти май нещо не следиш . ЦСКА взеха купата преди 1 или 2 години. Наизустил си нещо и го повтаряш постоянно , а имаш изгледани 2 мача за цял сезон. Сигурно си от хората които искат да закриваме националния отбор :D