Last news in Fakti

29 Юни, 2022 18:18 2 004 6

Сър Елтън Джон призна кой футболен клуб е в „кръвта, сърцето и душата му“ (ВИДЕО)

  • елтън джон-
  • уотфорд

Легендарният музикант е почитател на отбора от 6-годишна възраст

Сър Елтън Джон призна кой футболен клуб е в „кръвта, сърцето и душата му“ (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Малцина музиканти в историята са постигнали славата, на която се наслаждава сър Елтън Джон. Още по-малко пък са онези, които открито признават, че са почитатели на футбол и по-конкренто на отбор, който надали мнозина предполагат, че се радва на подобна подкрепа. Това е английският Уотфорд.

Той е в кръвта, сърцето и душата ми! Аз съм заклет почитател на Уотфорд“, каза Елтън Джон пред Sky Sports, говорейки за планирания си концерт на „Викаридж Роуд“.

Той се надява, че „стършелите“ ще успеят да се завърнат във Висшата лига част по-скоро, като така накарат почитателите на отбора да забравят ужасния минал сезон, когато тимът изпадна в Чемпиъншип.

Малко известен факт е, че сър Елтън Джон става президент на Уотфорд през 1976 г. Под негово ръководство „жълто-черните“ започват да катерят далеч по-уверено пирамидата на английския футбол. В рамките на няколко години той го превръща от четвъртодивизионно отборче в елитен клуб. Музикантът сам разкрива, че е фен на Уотфорд от 6-годишна възраст.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 отдавна запознат

    5 1 Отговор
    Как "КОЙ" бе ... този на "Розавите пантери" от тези "Под дъгата"... Знам го още от времето ,когато един Радослав Янкулов бе наистина ...СПОРТЕН ЖУРНАЛИСТ !

    Коментиран от #5

  • 4 Рошко

    1 2 Отговор
    Пука ми че ми дреме какво е признал един...
  • 5 Рошко

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "отдавна запознат":

    А също Николай Колев мичмана, Никола ексеров бяха наистина страхотни журналисти

    Коментиран от #6

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.