Last news in Fakti

5 Юли, 2022 12:03 1 257 0

Андреа Пирло губи половин милион заради сделка с руски олигарх

  • андреа пирло

Изглежда войната в Украйна удря по джоба дори на футболната легенда

Андреа Пирло губи половин милион заради сделка с руски олигарх - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на италианския и световен футбол - Андреа Пирло, може да изгуби €500 хил. по сделка с руски олигарх, научихме от La Nazione, цитиран от Sportlive.

Бившият треньор на Ювентус е депозирал сумата за придобиването на имот в Тоскана на обща стойност €3,1 млн. Той обаче е прибързал с решението за капарото, тъй като съдът е запорирал имота в следствие на дело за неизплатен хонорар на брокерска къща. Оказва се, че през 2020 г. имотът е придобит срещу €7,2 млн. от неназован руски милионер, който е в близкото обкръжение на Владимир Путин. Брокерът очаква да получи около €200-250 хил. за посредническите си услуги, но сумата така и не е преведена. Стига се до дело, а в последствие настъпва и войната в Украйна.

Пирло все още има надежда, че ще си върне депозита, но шансовете по-скоро са той да изгуби сумата с оглед нагнетената обстановка.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА