5 Юли, 2022 19:03 942 4

Пулев: Чисора се е бил в много реванши, но не е спечелил нито един от тях

  • кубрат пулев-
  • дерек чисора-
  • бокс

Българинът смята, че противникът му отдавна е достигнал своя максимум в развитието

Пулев: Чисора се е бил в много реванши, но не е спечелил нито един от тях - 1
Снимка: БГНЕС

Кубрат Пулев сподели последни думи от родна земя преди да замине за Лондон за официалната пресконференция и кантар преди реванша си срещу Дерек Чисора. В тях той изтъкна факта, че британецът не е печелил нито едно от повторенията срещу своите опоненти.

Има хора, които стигат до едно ниво и не се развиват кой знае колко. Най-вероятно ще бъде още по-настъпателен. Превъзхождам го с всички, с абсолютно всичко! Той много пъти е взимал реванш, но нито един не е бил успешен“, каза „Кобрата“, цитиран от bTV.

Българинът спечели по точки първата им среща през 2016 г. в София, като тогава съдиите го определиха за победител, макар да имаше протести от противниковия лагер.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 антрашпиц

    5 3 Отговор
    Кобра,ма то и ти нямаш развитие: Интелектуално хич,независимо,че си магистър..там по кво беше.Професионално даже имаш деградация,тъй че кво тогава притендираш...Все пак имаш шанс срещу този позьор.
  • 2 Гринго

    3 2 Отговор
    До кога ще ни занимавате с тоя смешник.
    Той е ясен и на малките деца.
  • 3 ЦСКА

    3 2 Отговор
    Ясно е, че не е много умен, но все пак човека е спортист, не е професор! И най важното е че се боксира за България!
    Не е ясно дали и кога ще имаме двукратен претендент за световната титла!

    Коментиран от #4

  • 4 антрашпиц

    4 2 Отговор

    До коментар #3 от "ЦСКА":

    Срамното е по какъв начин се държи на тия двубои."Тюнайт айшою" например,или плезене и стоене на един крак като преди това са те простряли като черга на пода.Мен лично ме е срам от тоя човек.Добър боксьор е,но не е на нивото на най-добрите.Той поне такива претенции има.И стига с това поткрепям го щото е бг спортист.Аз от такива палячовци като него ме е срам.Репчи се там на Джошуа и нег..то го смачка от бой.Няма друг боксьор в историята обърнал гръб на противника и тръгнал да бяга от него от страх.Точно това направи бг париотарът Кубрат Пулев.